Ako pribrat?

VincentV

karioll2: ja som kedysi vážil 60 kíl aj s topánkami, žiadne pivné kvasinky(ktoré chutia úplne hnusne) ani b-komplexy mi nepomohli, naopak B12 áno, netvrdím, že je to liek na priberanie, ale mne pomohol aspoň s tou chuťou do jedla.

komik: chcel som ti pomocť, ale ak o pomoc nestojíš, tak si pokojne ber čo chceš, mne je to šum a fuk.

max.gluteus

komik: Ty chces skusit steroidy a necvicis? Vies naco su steroidy? Su na urychlenie regeneracie svalov. A ak to skusis tak zo zaciatku by si pribral ale to by bola len voda, kedze vecsina AS zavodnuje a po skonceni AS by voda s teba zisla dole a este k tomu by si isiel na svaloch riadne dole, kedze pri vecsine steroidoch sa uplne vypina tvorba vlastneho testosteronu a chvilu to trva nez sa znova nastartuje tvorba vlastneho testosteronu, preto sa po kure robi PCT. Stoji ti to za to? Po skonceni budes este lahsi, pecen sa ti za to mozno pomsti ak to prezenies z davkovanim. Ak nemas cas na posilovanie potom kasli na priberanie, pretoze vecsina s toho by bol sami tuk. A ak sa chces zaliat tukom, potom zacni poriadne zrat.

komik

VincentV na tie stereoidi by som mal nie len na jednu kuru penazi je u ma dost ale vidim ze ty ich asi nemas ze mozem ti pozicat kolko len budes chciet ale z mensimi urokmi kolko potrebujes mozme spsat volaku z zmluvu a po druhe ked mas odpisat takuto kokotinu tak drz racej picu dobre

karioll2

agnyess
ano,psychika vela robi,niekto pribera,niekto chudne
ked ti nezabral pangamin,aby si zacala jest,b12 ti nemaju ako pomoct,je to ten isty system ucinku
potom by som si nechal vysetrit z krvi pecen,ast,alt,gmt,alp ci to mas v poriadku tieto pecenove enzymy,dava sa lipovitan,nie je to liek v pravom slova zmysle,hoci ho predpisuje lekar,dava sa napriklad alkoholikom co maju cirhozu pecene a 30kg aby pribrali....

VincentV

agnyess: vraj stres, nepokoj atď, ale ja tomu neverím, za všetkými odchýlkami váhy je životospráva, metabolizmus a podobne sú len výhovorky, všetko ide zdolať keď sa chce.Tak teraz začni poriadne jedz, B12-ky ti dajú chuť do jedla, tak to patrične využi a láduj do seba čo to dá.Inač by si mohla začať plávať, šport by ti v priberaní len pomohol a opadla by permanentná únava.Určite sem dávaj priebežne info ako napreduješ, veľa šťastia.

agnyess

VincentV:
Protekčne som si vybavila B12,tie už problém nebudú robit,tak uvidím,čo a ako.aj jogurty sú už aj pitie začínam dodržiavať :) dufma ze pomaly sa to upraví..lekárku som zatiaľ nezmenila.áno,ony to maju v P*či ale ja to neriešim v podstate som to chytila do vlastných rúk už iba tým že som tu napísala a hľadám sposoby "ako sa o to aspoň pokúsiť"a ďakujem za rady ...ak sa môžem spýtať,može "nepriberanie" byťaj psychického pôvodu?

VincentV

komik: za prvé poviem ti, že na steroidy nemáš, na jednu kúru by si možno našetril, ale to je asi tak všetko.2. drvivá vačšina steroidov sa neaplikuje orálne.3. steroidy sú ako každý iný prípravok na naberanie svalovej hmoty len doplnky, to jest bez adekvátnej stravy a cvičenia, fakt tvrdého cvičenia nemajú vobec žiaden zmysel.A za štvrté ak nemáš moc času na cvičenie, tak sa na priberanie úplne vyjeb.