Ako pribrat?

monica gazpio

Možno ma vysmejete a pošlete do teplých krajín, ale zaručene vám pomôže pobyt na psychiatrii. Ja som tam pribrala na zhruba 76 kg, výrazne mi tam spomalili metabolizmus a dodnes sa trápim chudnutím. Lieky,ktoré mi tam dávali mi vôbec nepomohli, POMOHLI MI JEDINE PRIBRAŤ !!! Joj, ja by som dala za taký rýchly metabolizmus aj tonu zlata. Ja žiaľbohu, rýchlo priberiem, ale ťažko schudnem. Cez tie sprosté vianoce som pribrala hrozivých 5 kíl, nemohla som športovať, bo som bola chorá. A to som ich pribrala iba približne za 14 dní, jedla som normálne. Mne už nepomôže ani svätená voda. Radšej budem posadnutá telom ako jedlom.

Denz

val-
Ak je potravy dlhodobo príliš málo, organizmus stráda, neskôr, po rôznych zdravotných ťažkostiach umrie na následky podvýživy.

stylerko

ahoj us dlho dobo mam problemy ze sa neviem donutit poriadne jest myslis ze by mi ten tvoj kokteil pomohol a po akej dobe zistis ucinky

malinkaaa11

petulla mohla by si pomoct aj mne??meriam 165 a vazim 48..vaha by aj bola mozno ale som len kost a koza:(( pomooooc..a mam 15