Mam pomaly 40 on 19

Príspevok v téme: Mam pomaly 40 on 19
neznama71

Asi som sa zamilovala. Najprv to bol len taky romanik,ale teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit. Je to az take zvrhle, aby sme ani nedostali sancu? Ked som sa o tom zdoverila priatelke,tak na mna navrieskala a odvtedy sa neozvala. Chcem sa s tym priznat manzelovi,ale mam velky strach. Pochopia to ludia? Milujem ho a chcem byt s nim.
Povedala by som,ze take veci sa stavaju len vo filme,ale nie,bohuzial aj v zivote.

Moja otazka znie,ci by ste to dokazali akceptovat, keby sa taky pripad vyskytol vo vasom okoli, keby sa to tykalo vasej rodiny,vasho kamarata a pod.

Anita11

lištička - vystihla si to veľmi pekne. Ja si tiež myslím, že, keby ho mala skutočne rada, ako "rozumná" žena by ho mala hneď nechať. Ona má už svoje prežité, svoju rodinu, dcéru a teraz si chce užívať, on si pri nej premárni tie najkrajšie mladícke roky vo vzťahu, ktorý je bez budúcnosti. Je to z jej strany veľmi egoistické, keď hovorí, že keby to malo byť len krátko - niekoľko rokov, aj tak by to stálo za to. Pre ňu možno, ale aký začiatok je to pre mladého človeka?????

Ešte k tým príspevkom, že v 40-tke niektoré ženy vyzerajú veľmi mlado a dobre, lebo sa o seba starajú. Áno je to pravda, veď ja som tu tiež už k tomu prispela, že vraj k takým patrím hoci mám po 40-tke. Ale k 40-tke patria aj skúsenosti, zdravý úsudok a triezvy pohľad na svet. Myslieť si, že keď vyzerám dobre, tak aj v 40-tke som dobrá pre 20-ročného je naivita starnucej ženy a nie zdravý úsudok. Dovolím si to napísať, lebo už tie roky mám a každá, čo len trocha sebakritická žena to tak musí brať.

neznáma71 - podľa toho, ako si popísala svoj sexuálny život od narodenia svojej 19 ročnej dcéry - bola si verná manželovi a s ním si sa milovala len občas a posledné roky vobec, tak sa nečudujem, že ti to je vzácne. Myslím, že to nie je tým, že má 19. Sex - milovanie je vzácne a krásne aj s vlastným manželom hoci má aj 50, keď tam je láska. Je na tvoju škodu, že si manžela po porode odmietala, mohla si to nádherné prežívať teraz možno s ním a nehľadala by si rozkoš u chlapca, čo by ti mohol byť synom.

líštička

Obaja ste dospelí ľudia, takže rozhodujete sami za seba a môžete kašľat na okolie. Ale myslím si, že 20 rokov je veľký vekový rozdiel aj v takom prípad, keď je muž starší ako žena a nieto ešte naopak. Zamysli sa nad tým, ako to bude fungovať do budúcnosti. On má 19, deti asi ešte mať nechce, ale o 10 rokov si to možno premyslí. lenže ty už budeš vtedy možno v prechode....neviem, či ťa to nejako ovplyvní, čo teraz napíšem, ale ty si vo vzťahu tá staršia a rozumnejšia....viem, že ho miluješ, ale ukonči to, kým sa ešte dá. Ak by váš vzťah do budúcnosti vydržal, zobrala by si si na svedomie, že si svojho partnera doslova obrala o možnosť mať vlastnú rodinu? Dokázala by si žiť s vedomím, že tvoj partner, namiesto toho aby si vychutnával radosti otcovstva, trčí doma so šesťdesiatničkou?

M74

beskyd: Tá otázka akceptovania vzťahu okolím nie je až taká jednoduchá. Iste nikdo ich za to naháňať nebude, ale predstav si že prídu do spoločnosti jeho rovestníkov, tak na ňu budú pozerať že je stará ( neznáma71 prepáč, toto nemyslím doslovne a osobne na Teba ) a keď budú v spoločnosti jej známych, tak ju tam budú ohovárať, že zbalila mladého zajačika. Vieš si predstaviť ako sa budú tváriť rodičia, keď im bude predstavený partner?
A či takýto vzťah dlhodobo vydrží? Osobne si myslím, že skôr nie, ale motyka môže vždy vystreliť. A aj keby spolu prežili iba zopár krásnych rokov, tak aj to sa počita.

beskyd

ta otazka na konci ma uplne fascinuje, teda na to aby si mala vztah potrebujes aby ho niekto akceptoval?:) sak uz nie je stredovek, rob ako ti vyhovuje pokial nezasahujes do prav a slobod inych. fakt je vsak ten, ze to dlhodobo nemoze vydrzat. kratkodobo to moze byt fajn, ja by som tiez ako 25 rocny chcel mat starsiu, z roznych dovodov, ale to je jedno. lenze si uvedom ze ked bude mat on 30, ty budes mat 50tku na krku:))) ked bude mat 40, ty 61:D ze ta nenecha je sanca tak pol percenta:D ked si s tym uzrozumena tak fajn, ked nie, priprav sa na to ze pride koniec, to je biologicky program s ktorym nespravis nic aj ked sa to teraz moze zdat ako idylka. 40 rocna zena vyzera inak ako 60 rocna, 40 rocny chlap je v podstate este da sa povedat na vrchole alebo tesne za nim, ak sa mu dari, bude si moct vyberat spomedzi mladych samic, ty budes mat 60, nezartuj:D clovek mysli VZDY v prvom rade na seba, az potom na inych, aj vztahy su motivovane v prvom rade egoizmom, teda prestanes vyhovovat a bude koniec bezohladu na vsetko. treba mat nadhlad, len to som chcel.

bibba

inac vsetci tu rozpravate len otom ze ci ona ho bude bavit o 20 rokov a podobne somariny, co vy viete, mozno ju prestane bavit po case, vselico sa moze stat... a ked to nebude mat zmysel a nebude uz od neho citit lasku, ze sa jej zacne vzdialovat postupne, zato ze je mladsi tak hadam nebude taka sprosta a s nim bude aj nadalej. zbytocna drama sa z toho robi. pekne su vase reci, ale niekedy nevies ani co bude o pol roka a nie to este o 20 rokov, to je smiesne :DD

milovna

nebude to klapat.mas len 40 a co bude neskor?myslis,ze ho budes dalej pritahovat aj ked budes mat 60?zamysli sa nad tym,ze je mlady,neskuseny a len teraz ho pritahujes.neskor bude chciet viest svoj zivot inym cielom.ver mi.

janoo

comu sa smejete ved na tom neni nic spatniho?to kdyby udelal me zene tak bych ho protach jak hada.(vzdid to neni jen tvuj problem).a nechtela by si i starsiho?

marullka

tvojej kamaratke sa necudujem,ze sa neozvala.Ved je to choré,mohol by byt tvojim synom.Chcela by som byt pri tom ako ta predstavi svojim rodicom,matka urcite skolabuje.Preber sa,romanik mozno,ale vztah?vydata zena.hod si studenu sprchu.Ja by som synovi taky vztah netolerovala,rozmyslala si ako budes vyzerat o 10 rokov?a on.Budes sa zadusat zriarlivostou,ked si najde nejaku mladu scandu.