lištička - vystihla si to veľmi pekne. Ja si tiež myslím, že, keby ho mala skutočne rada, ako "rozumná" žena by ho mala hneď nechať. Ona má už svoje prežité, svoju rodinu, dcéru a teraz si chce užívať, on si pri nej premárni tie najkrajšie mladícke roky vo vzťahu, ktorý je bez budúcnosti. Je to z jej strany veľmi egoistické, keď hovorí, že keby to malo byť len krátko - niekoľko rokov, aj tak by to stálo za to. Pre ňu možno, ale aký začiatok je to pre mladého človeka?????
Ešte k tým príspevkom, že v 40-tke niektoré ženy vyzerajú veľmi mlado a dobre, lebo sa o seba starajú. Áno je to pravda, veď ja som tu tiež už k tomu prispela, že vraj k takým patrím hoci mám po 40-tke. Ale k 40-tke patria aj skúsenosti, zdravý úsudok a triezvy pohľad na svet. Myslieť si, že keď vyzerám dobre, tak aj v 40-tke som dobrá pre 20-ročného je naivita starnucej ženy a nie zdravý úsudok. Dovolím si to napísať, lebo už tie roky mám a každá, čo len trocha sebakritická žena to tak musí brať.
neznáma71 - podľa toho, ako si popísala svoj sexuálny život od narodenia svojej 19 ročnej dcéry - bola si verná manželovi a s ním si sa milovala len občas a posledné roky vobec, tak sa nečudujem, že ti to je vzácne. Myslím, že to nie je tým, že má 19. Sex - milovanie je vzácne a krásne aj s vlastným manželom hoci má aj 50, keď tam je láska. Je na tvoju škodu, že si manžela po porode odmietala, mohla si to nádherné prežívať teraz možno s ním a nehľadala by si rozkoš u chlapca, čo by ti mohol byť synom.