Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Z-uzka

pre alterantiva
Dobrý deň! Určite budem hovoriť za všetky ak poviem, že ste veľmi zlatá, že si dávate tú námahu sem hneď zrána písať aby sme sa usmievali a podobne. Je to milé, keď je vidno, že na svete ešte existujú aj ľudia, ktorí si neprešli poruchami príjmu potravy, no aj tak majú pochopenie a súcit. Ešte raz ďakujem :o)

Alternativa

A teraz si dajte aspon trochu napr. corn-flackov s ovocim a trochou mediku. Dufam, ze ste sa aj pri tomto odporucani usmiali - ze zase jedna matka mi kafre do ranajok :D. Takze, dajte si, na co mate chut, lebo jest 5x denne mensie mnozstva vyvazenej stravy je to, co potrebujeme. A z toho sa nepriberie.

Alternativa

Dobre ranko, dievcata, ktore ste sem klikli. Vsimli ste si, ze aj dnes spievaju vtacky a usmiali ste sa? Ak nie, tak si sup-sup najdite dovod na usmev, je vsade okolo Vas. Vytlacte si jeden grepik s citronom, zrkadlo ignorujte a hor sa s usmevom do dnesneho dna. Ak budete mat chvilku, kliknite si temu Boj s anorexiou...
Zuzu tesim sa, ze aj Ty dnes uz vies, ze to zdolas. Potrva to, jasne, ale treba zacat. A Ty Miavalas, si sa ako vyspala? Ozvi sa a hlavne najdi si vela programu na dnesny den, svoju mysel zamestnajte zmysluplne, nech si vychutnate vsetko okolo Vas.

izabela261

preboha dievcata ste normalne?zena ma byt krv a mlieko.videli ste niekedy anorektickya bulimicky v telke ako strasne vyzeraju?tak sa spametajte.

klariska:)))

pre Alternativu, veeeelmi pekne vam dakujem v mene vsetkych za vase povzbudive slova. Asi ste si prezili svoje a viete aku ma toto ochorenie moc nad clovekom. Ja sama sa trapim asi 4 roky. Nikto o tom nevie a chcem aby to tak ostalo. Mozno to nieje spravne ale nechcem tym mojich najblizsich zatazovat a trapit. Aj ked sa v tom utapam sama a casto nemam sil na zodvihnutie vzdy sa nejako pozbieram. Meriam 168 cm a vazim 53 kg co je podla mna privela. Pohlad do zrkadla neznesiem. Chcem byt chudsia za kazdu cenu!

Z-uzka

miavals
Lenže ty určite neubližuješ druhým, to si myslí len tvoja nemocná hlávka, poznám to a veľmi dôverne, no nie vždy je všetko tak ako si myslíš. A keď sa aj trápia, to je ich problém, ty sa trápiš tiež a 100 násobne viac a oni nehovoria, že ťa trápia, pritom možno aj trápia, no neubližujú si za to a nechcú skončiť život. Postupom času by si začala dochádzať na veľa nových možností a na to, že nie je všetko tak ako to vyzeralo. Určite existuje ešte spôsob ako sa tej potvory bulímie zbaviť, koľko je dievčat ktoré vyhrali boj nad tou mrchou aj po 15 rokoch. Viem, že si myslíš, no tej sa to hovorí, že to nejde, sama mám niekedy ten pocit zo seba, že ten boj nevyhrám, no zakázala som si to už riešiť takýmto spôsobom, určite existujú aj iné.
Naozaj rozmysli si to ešte a kľudne mi píš a píš čo ťa napadne..
Čoskoro sa ozvy, zatial sa opatruj a vyhľadávaj krásne chvíľky, papa :o)

Z-uzka

Miška
Ahoj Miška! Tak to som nesmierne rada, že už sa našla príčina v štrajkovaní tvojho žalúdka a hlavne že už ti nie je zle. Moc ťa chválim za to ako sa snažíš jesť, viem je to ťažké, no nemysli už teraz a vopred na to ako priberieš. Nemysli na budúcnosť, vychutnávaj si súčastnosť, to že sa s chuťou naješ, že máš okolo seba dobrých ľudí, že je ti s nimi dobre, tak na to mysli.
Chápem, píše sa mi to ľahko, no viem o čom píšem, tiež nemám zrovna rúžové obdobie, trápi ma moja váha a to veľmi, no keď príde okamžik, kedy ma to netrápi a s chuťou papám, tak si vychutnávam ten okamžik a snažím sa nemyslieť na to, čo bude. Jednoducho žiť pre súčastnosť.
Miši skús to tak a potom mi povieš ako to funguje, dobre??
Maj sa zatial krásne a čoskoro sa ozvy, papa :o)

miška

Z-uzka
Už sa mi žaludok dava do poriadku,brala som na to čierne uhlie a ešte jeden liek na žaludok a pomohlo mi to.Mala som dajaku infekciu,už mi je ovela lepšie od vtedy som nezvracala.Už môžem zjesť aj take jedla v ktorich je kyselina ako napr dneska sme mali balene mäso v kapuste zjedla som to a nič mi to nespravilo.Začinam postupne jesť normalne jedla nielen lahke,ale tiež mi začina vadiť to,že budem priberať.Každy mi vraví,že by som mala viacej jesť ,ale sa bojim ,že budem tučna.Ja seba za tenku nevnimam,vnímam len tich druhych tenko.Bojim sa,že ked priberiem tak budem tučna.Mam podvahu,ale ja si namíšlam,že to mam preto,lebo mam lahke kosti.Stale je tam niečo čo mi nedovoli pribrať,niekto kto mi nedovoli.Ešte dva kila by som dokazala pribrať,ale viacej nie,lebo ja už tam vidim na niektorich miestach nadbytočne tuky.jem tie ryžuve chlebiky čo si mi poradila.Do toho stacionara ich budem navštevovať.Ako je to stebou?Jeto lepšie?Tak sa zatial maj pekne a čoskoro sa ozvy pa....

vivi

Alternativa;;;to je super ze chces pomoct vies ja som toto forum dnes nasla a velmi rada by som sa niekomu zverila uz konecne po tolkych rokoch trapim sa z bulimiou uz skoro sedem rokov a v poslednej dobe som si myslela ze to zvladnem ale opat som do toho spadla a zakazdym je to horsie a horsie. Uz neviem ako dalej v podstate by som mala byt stastna uz zijem 6 rokov v nemecku a som vydata ale staci mensi problem a ja nedokazem prestat s prejedanim a zvracanim niekedy je to az tak zle ze zvraciam par krat za den. Moj manzel o tom nevie a ist k lekarovi na to nemam silu.....