Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ajja

Pise Zuju: Dnes som sa rozhodla vysypat vsetko co mam na chudnutie doma, do zachoda a splachnut to. Neviem sice ako dam dole tych 78 cm v pase, ale viem ze to bolo vitazstvo
Zuju super. Cm z pasa das dole tym, ze prestanes na ne mysliet. Zacni cvicit, rob rychlu chodzu, ak sa da zadovaz si psika - ten ta vytiahne von za kazdeho pocasia. Supeeeer, vydrz. Je nova tema o boji s anorexiou, urcite ta bude motivovat. Pa

Alternativa

Ahoj dievcata,
som vo veku Vasich mam. Aj moja dcera bola na hrane s anorexiou a prerastlo to do bulimie. Tiez vie, ze ako pise Miavalas "Bul.mi toho vzala už príliš mnoho,ľudí,príležitosti,vlastne všetko". Ako pre mamu to boli najtazsie roky mojho zivota, ale zvladli sme to. Dievcata, depka je Vas NEPRIATEL, ktoreho dokazete porazit. Dokazali to uz miliony zien na tejto planete, moja dcera tiez. Verte mi, ide to a kazda z Vas je jedinecna a nenahraditelna - pre rodicov, Vasich priatelov, pre zivot. Moja dcera je dnes plnohodnotna mlada zena, ktora uspesne rozbieha svoje podnikanie, ma partnera, vela kamaratov, ma krasnu postavu t.j. nie vychudnutu /verte, tie sa muzom nepacia/ a MILUJE ZIVOT. Prosim, berte tieto slova ako dokaz, ze aj tato choroba JE VYLIECITELNA. Velmi by som Vam chcela pomoct, budem rada, ked sa ozvete.

nadin

miavalas
prosim ta nerob to.tvoji blizky ludia na to tak skoro nezabudnu a budu si klast za svoju vinu,ze ti nepomohli.skus to vydrzat pre nich.myslim na teba.

igris

miavalas, bulimicka ani anorekticka nie som, obcas si citavam vase prispevky o tejto chorobe a ostanem z toho vzdy smutna, ze mlade urcite pekne baby, sikovne baby si vedia takymto sposobom ublizovat. Pises ze smrt blizkych preboli, nie je to pravda, preboli smrt starych ludi ktory zomru prirodzenou cestou a ktory dosiahli v zivote co chceli. Mam dvoch krasnych synov a vermi , ze ked su "iba" chory trpim s nimi, akokeby som bola s nimi spojena. Kedysi ked som nemala deti mi tento pocit nic nevravel , ale teraz prezivam s nimi vsetko dobre aj zle. Verim ze aj teba caka este vela pekneho ak budes sama chciet , prosiiiim vyskusaj to , ty to dokazes :)

miavalas

Z-uzka...no pokusom som i ja mala zopár..aspoň som sa poučila ako to neurobiť.Už nemám na výber,bo mi to veľmi prerástlo cez hlavu.Bul.mi toho vzala už príliš mnoho,ľudí,príležitosti,vlastne všetko,depka je moja najvernejšia priateľka a najhoršie je že už síl nemám a vlastne ani už nechcem..stačilo,nechcem ubližovať iným,hlavne blízkym,smrť časom prebolí.SKúšala som už všemožné cesty ale hlboko vo mne je niečo,čo sa tej hnusnej bulímie nechce vzdať a boj s touto temnou silou som teda prehrala.Je koniec...ale veľmi ďakujem za tvoje slová..

vladulienka

ahojte,

skuste sa pozriet na stranku www.chudnutie-ako.sk. Najdete tam navody co jest, recepty a vela o zdravej vyzive... Skuste sa dat dokopy, lebo Vas tento sposob zivota nici.

miška

Z-zka
Ahoj Zuzka dnes rano som zase vracala,ale už som teraz v poriadku.Zrejme mam nejaku infekciu.Ka maratka mi povedala,že to mohlo byť aj z mäsa ktore nam často davali v nemocnici anie som na toloko mäsa z viknuta a ona presne take iste mala problemy ked sa vratila z nemocnice.Zrejme tam davali polosurove niekedy mäso a ja som ztoho dačo chytila.Davam si teraz čirne uhlie,jem tie ryžove chlebiky čo si mi poradila.Jem uplne lahke jedla,dedske kaše,večer si dam špagety,nejem teraz žiadne mäso,nič čo obsahuje kyselinu,nič čo je ťažko travitelne.Do toho stacionara ich budem navštevovať ked mi skonči.Od kedy som sa vyzvracala som v poriadku.A teraz si davam velky pozor,že čo jem.Ked mi pride zle tak je to strašne silne na nevydržanie a ked je to von tak mi je lepšie aj som zaspala,som ešte teraz zoslabnuta a aj mam hnačky,ale hlavne že sa citim teraz dobra,že už konečne mi nieje zle,ale o par dni to začne znova.
A ako sa darí tebe?Zatial sa maj a čoskoro sa ozvy,papa

el.vi

miavalas
prosim, nie takto, vždy je nejake vychodisko, ...vždy sa da nájst nejaka cesta, ...ale tymto sa nic neviriesis....! prosim, co ludia ktorím na tebe záleží?...co my ostatní?...to sa mame vzdat ? ...Pozri, ja som sa z toho dostala...kazdy može byt stastny, aj ked sa to v niekedy vidi nerealne...! Viem ze je to tazky zivot, ale somen si na malickosti ktore ti aj napriek vsetkemu robia radost, ...tje drobnosti, pre ktore sa oplati vstat...nechces snad o to vsetko prist!?! A co ludia ktori potrebuju teba?....aj ked sa to nezda, vzdy su taki, ...prosim, rozmysli si to, ....este je cas sa z toho vsetkeho dostat!

pipinka

ahojte,prosímvásx, vie mi niekto poradiť ako si môžem objednať ten prípravok superacidophilus 6 miliárd? Naozaj je to účinné, lebo je mám z mykózami problémy stále. Doktorka mi dá lieky a po týždni to mám späť... Už som začala podozrievať aj priateľa, že to má on. A teraz som sa dočítala, že to majú vlastne chlapy a oni nás s tým vždy opakovane nakazia. Pomohlo by, keby to bral aj on, alebo je to určené iba pre ženy. Poraďte mi prosím. A koľko ten prípravok stojí, ako často sa má používať a ako dlho? Ďakujem.