Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Tak s tým s tebou plne súhlasím, že by mali zakázať trend vychudnutých modeliek. Ale skús sa na ne lepšie pozrieť, nie na to ako vyzerajú, ale na ich výraz tváre. Takmer ani jedna nie je šťastná. Vidíš, majú skvelú postavu, ľudia ich obdivujú, no oni samé sú nešťastné a to preto, lebo každý chodí na prehliadky hlavne kôli tomu návrharovi, na to čo budú mať na sebe, na novú kolekciu oblečenia, nikto nepozerá na ne ako na osobnosti, ich skutočné ja na móle zaniká, ide tam len o ich telo, o vešiak na modely. Nehovorím, že všetky modelky to tak pociťujú, no väčšina áno. Prečo majú problémy s drogami, alkoholom, s jedlom, pretože nie sú docenené. Musia sa správať tak ako im kážu, ich soba zaniká.
Miši aj ja mám strach z leta, už teraz vídavam vychudnuté dievčatá a závidim im, no vezmi si, že aj keby si bola akokoľvek chudá, vždy sa nájde chudšia, takže aký to má zmysel, žiadny.. Píše sa to ľahko, ja viem, no ťažšie sa to koná, sama sa nesprávam momentálne celkom ukážkovo, no ver mi, nikdy so sebou nebudeš spokojná.. Iba vtedy ak nájdeš sama k sebe lásku :-)
Miši aj ja som pribrala, nič si z toho nerob, určite si toho nikto ani nevšimol . Držím ti päste, prajem ti veľa krásnych slnečných dní, papa :-)

ajja

Maru, asi si neuvedomujes, v akej teme si. A hlavne si ju precitaj,kym polozis otazku. Ked nebudes jest, tak neschudnes, ale vazne a na dlho si poskodis zdravie. Chudne sa sportovanim, vyberom kvalitnej stravy s vela zeleniny a ovocia, psychickou pohodou. Tak je to moja, nezahravaj sa so zdravim a zivotom.

nadin

ajoj mila zuju
som velmi rada,ze si konecne tu.ako sa ti dari?mne super uz 6 den jem uplne normalne a snzim sa udrziavat si to.a ty ako sa mas?

zuju

Pre Luciu:
Az teraz som nasla tvoj prispevok tu, najprv som ti odpisala na mail. To co robis nerob.Mozno budes matidelanu postavu tvojich snov ale tak ta to znici, ze psychicky to neunesies.
Vlastna skusenost

kuki

luuuuu...,
anorexia nie je chorba, ktora je nakazliva. :) Zistit sa za "az" pol roka da... ale len preto, ze tvoje telo bude vydrancovane. Ani zajacik duracel nebude bubnovat, ked mu dojdu baterky. :)

luluuuuuuuuuuuuu

ahojte.ja si myslim že ked baba neje nejake 3-4 tyždne tak ešte nema anorexiu.no nie?anorexia sa zisti až po pol roku.podla mňa.

Alternativa

Ahoj Lucka, prave preto, ze vies co je a co nie je spravne a napriek tomu si nevies "rozkazat", vyhladaj co najskor odbornu pomoc. Ak si v uplnych zaciatkoch, tak Tvoje vyliecenie bude rychle. Navstiv svoju obvodnu, detsku, dorastovu lekarku. Ver mi, ze do leta budes stihla, ked upravis jedalnicek. Vlastne podla mier, co udavas, Ty si urcite stihla aj teraz. Dobre info a rady o strave vo fore ma Pista, popozeraj si. A k tomu pridaj ZDRAVY pohyb. Beh je OK, mozno nemusi byt kazdy den, skombinuj ho s inym sportom.