Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Z-uzka

miavalas
Ahoj! Viem, že v tejto situácii ti bude asi márne čokoľvek vysvetľovať, pretože úplne chápem tvoje pocity, tiež som sa pár krát pokúsila ukončiť svoje trápenie, no nikdy mi to celkom nevyšlo, asi osud aj napriek mojej vôli chcel aby som tu ešte ostala.. Teraz viem, aj keď prichádzajú ešte stále myšlienky na to najhoršie, že je aj iné východisko, len ho človek musí hľadať a otvoriť pred tými možnosťami oči.. Viem, je to ťažké.
Určite si to ešte rozmysli, verím, že sa nájde aj iná možnosť.. Drž sa a určite sa ozvy späť, budem rada a budem čakať, papa :))

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! Tak to ma mrzí, že ti skončí už stacionár, no to že skončí, neznamená, že sa nemôžeš stretávať s tými ľuďmi s ktorými ti tam bolo dobre a určite aj to vedenie toho stacionára, ktoré vás malo na starosti bude rado ak sa tam občas ukážeš, určite ak budeš mať nejaký dotaz sa ti budú snažiť pomôcť..
No neviem, či káva vytvára kyseliny, ale asi áno.. Tak ak piješ veľa kávy, tak sa ju snaž obmedziť a nahradiť niečim iným, napr. nejakým čajom, alebo ak musíš kávu, tak kapučíno je určite slabšie ako normálna káva.
A ako sa ti inak darí??
Zatial sa maj pekne, drž sa a čoskoro sa ozvy, papa...

zuju

caute: Dnes som sa rozhodla vysypat vsetko co mam na chudnutie doma, do zachoda a splachnut to. Neviem sice ako dam dole tych 78 cm v pase, ale viem ze to bolo vitazstvo

miavalas

ako ďalej...už nevládzem...9 rokov utrpenia a východisko vydím už len v odovzdaní duše i tela hlbinám večného temna..navždy spať...už som sa rozhodla...viem kedy,viem kde,viem ako...ale..bojím sa,ale čas,ktorý som si dala,bude určite stačiť,abych sa konečne uistila,že niet inej koľajnice,ktorá by ma zaviedla ku šťastiu..ale jediné čo vám ostáva a vám i prajem je hlavne vytrvalo bojovať a nevzdávať sa..

miška

el.vi
Ak vieš,že čo by som nemala jesť a piť na kysli žaludok tak by si mi prosimťa mohla napísať,že čomu by som sa mala ešte vyvarovať?

miška

Z-uzka
zase sa to vratilo posledne dva dni mi hrozne bolo zle na žaludok aj na srtce a dneska som vracala,vyšlo zo mna strašne vela vody a bolo to dosť kysle.Od vtedy čo som vracala mi už nie je zle na žaludok ani na srdce,ale sa cela trasiem.Myslim si,že som mala vela kyselin v žaludku a mala by som sa vyhybať kyslim jedlam.Nevieš či aj kava vytvara kyseliny?Neviem čo mam teraz jesť,aby sa mi nevitvorilo tolko kyselin?Preto som sa aj neozvala ,lebo ked som prišla domov tak som sa cítila tak vyčerpane,že som už o hodinu zaspala.Asi by som mala ísť na vyšetrenie zo žaludkom,lebo možno tam niečo mam,nema ztoho dobry pocit.
V tom stacionari je skvelo a niekedy veselo.O dva týždne tam končim lebo dalej poisťovna nepreplaca a môžem sa tam vratiť až o pol roka.Budu mi chybať.Mame skvelu lekarku aj sestričku.Tak sa zatial maj krasne,prajem ti pekny zvyšok dna a čoskoro sa ozvi papa...

katie77

vvv
ahoj podla mna vazis velmi malo kamaratka ma 46 a 168 a chce pribrat.porozmyslaj nad tym ved ty si chuda .nezacni s dietoulebo sa budes trapit s anorexiou