Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lucia hrubá

volam sa Lucia.mam 163cm a 57kg.mam 18 rokov.už tyždeň nič nejem len pijem mineralku a rano beham.nechcem nič jesť lebo som mam idealnu štihlu postavu už do leta.viem že to nieje spravne ale iny spôsob nevidim.

Alternativa

Miska, mas pravdu. Napriek mojmu veku aj ja mam ine, ovela skaredsie slovo na oznacenie ludi, ktori tento trend stale propaguju. Vlastne ani neviem, ako ich pomenovat, lebo ti nie su pre mna ludia. Prajem Ti pekny weekend ako aj Vam vsetkym.

miška

Alternativa
Dakujem ti,že ťa to ,,teší,,to že sa už tak nebojim jesť.Zuzka mi dobre poradila,aby som myslela aj na sučastnosť nielen na buducnosť,aby som si vychutnavala sučastnosť.Podla mna ko som to tu už písala by som zakazala take prokrami ako sú vychudnute miss a modelky,lebo vela dievčat to uviedlo do zahubi.Jato už ani nepozeram,lebo by som bola na hadičkach ak nie pod Zemou.Ja by som take programi dala ako trestný čin.Neviem kto vymyslel taky trend,že dievčata musia takto vychudnuto vyzerať.

miška

Z-uzka
Aj dneska som lepšie jedla i ked ráno mi robilo problem dačo zjesť,ale neskôr v stacionari som si dala ryžove chlebíky a obed čo sme mali som zjedla celi.Zatiel som pribrala kilo a nemam taky strach.ale o chvilu príde leto dievčata budu odhalene a zase mi budu pripadať tenšie odo mna.Myslim si,že mi pomohlo aj to,že mi v stacionari hovorili,že som štihla.Ked išlo miss tak som to ani nepozerala,aby som sa naspeť do toho nevrátila.Podla mna by mali zakazať takýto trend -tenke modelky a miss,lebo vela ludi to uviedlo do zahubi.Ja by som to dala ako trestný čin mam na mysli tie vychudnute modelky,vytvara to len komplexi aspon u mna ano.Už sa radšej na take nepozeram,lebo by som kvoli nim bola na hadičkach ak nie pod Zemou.
Asi stym priberanim mame teraz podobný problem,lebo aj ja mam odpor,k,svojmu telu,nemam ho v láske,ale sa snažim na to nemyslieť a mysleť aj na súčastnosť a nielen na budúcnosť ako si mi vravela.
Prajem ti pekný výkend,držim ti palce, ozvy sa papa...

ajja

Mam v ociach slzy, ked tu citam slova zufalych deti a nie menej zufalych mam. Moznost zmenit to je ale vylucne v rukach deti. Prosim Vas, vsetky dievcata a mlade zeny, zabojujte, vy musite chciet problem riesit. Ved vasi blizki su stale pri vas, podporia vas a spolocne to dokazete.

miakubo

Verím, že si si dobre prečítala reakcie na Tvoj príspevok a prostredníctvom nich snáď konečne pochopíš, že všetkým blízkym na Tebe záleží.Ako veľmi by si im ublížila svojim , podľa Teba,uváženým činom.Je ešte veľa možností, ako sa z toho dostať, len musíš chcieť a veriť.
Ja a my všetci sme tu, aby sme Ti pomohli a ja urobím všetko pre Tvoju záchranu. Viem, že niekedy si myslíš, že nám ubližuješ svojim správaním a my sa k Tebe niekedy chováme protivne. Nie je to však preto, že by sme Ťa neľubili. Keby som mohla, dala by som svoj život za to, aby si bola zdravá, veselá a spokojná. Stratili sme už veľa blízkych a milovaných ľudí z nášho okolia, ale v porovnanní s pocitmi, ktoré som mala pri čítaní Tvojich riadkov, to nebolo nič.Máš pred sebou celý život, ja tu budem stále pri Tebe a budem Ti pomáhať bojovať a vyhrať, daj prosím Ta sebe i mne šancu. Veľmi Ťa ľúbim a neviem si predstaviť život bez Teba.

nana

Alternatíva, máš široký záber vedomostí a skúseností a je od teba veľmi milé že sa s nimi podelíš, možno poradíš aj mne prosím ťa skoč na tému krížová chrbtica a porad. Vám ostatným držím palce s vaším problémom , pozitívne myslenie a trochu lásky k vlastnému telu vám určite pomôže ho riešiť, nevzdávajte ten boj a denne na svojom sebavedomí pracujte. Držím palce.

vivi

Ahojte vsetci ktory pisete prispevky do tejto temy,ja sam sa sem tiez dostala pred par dnami a chcem vam vsetkym dnes popriat krasny den, my to zvladneme.