Bulímia,anorexia

Z-uzka

Miška
Ahoj Miši! To je úplne super, nie je nič lepšie ako keď máš z jedla dobrý pocit a berieš ho ako zdroj energie, niečo čo ti pomôže vykonávať to čo ťa baví, niečo čo ti pomôže si vychutnávať všetky krásy života.. No chápem, že tam stále niekde je ten strach z narastajúcich kíl, sama som teraz v tom štádiu, kedy sa bojím a mám k sebe odpor, no ako sa hovorí, že s narastajúcimi kilami sa uzdravuje a silnie aj tvoja skutočná myseľ, čiže potom už bude oveľa odolnejšia voči takýmto tlakom, takže nebudeš mať až taký strach z kíl..
Ale na to všetko teraz nemysli, vychutnávaj si súčasnosť, to že ti chutí a že máš okolo seba konečne ľudí, ktorí ti rozumejú a ty im.
Držím ti pästičky, papa a ozvy sa :o))

Alternativa

Ahoj S-ue a vsetky dalsie, ktore si naliehavo kladu otazku, co s tym, ako sa z toho dostat? Chod do temy "Boj s anorexiou a bulimiou vyhras". Su tam rady na rozbehnutie Tvojho ozdravneho procesu. Opakovane sa k radam vracaj, citaj si ich aj nahlas a co je najdolezitejsie - zacni podla nich menit svoj kazdy den. Hoci aspon na par hodin. Tvoje podvedomie to raz urcite pochopi a zacne Ta posluchat. Vsimni si hlavne potrebu vyuzit odbornu pomoc. Drzim palce, dokazete to.

Alternativa

Vy este v tomto case spite a to je dobre, lebo spanok je zdravy. Zda sa, ze nas caka krasny den. Ozaj, viete dievcata, ze den moze byt krasny aj ked leje? Cely den bude taky, ako si ho kazda z nas urobime. A dnes bude fajn, ved je tu maj...aj pre Teba Miavalas. Posielaj sustavne Tvoje depky "do kelu", ver ze ti zmiznu.

miavalas

hmm...deň po dni,hodina po hodine,minúta po minúte a moja osoba a osobnosť sa drví na nekonečné množstvo zbytočných črepín...pomaly tie črepiny zahalí lacný prach a nakoniec ich niekto neznámy pozametá a odhodí do koša a JA sa navždy vytratím...neostatne po mne ani zrnko piesku...ale duši sa uľaví...

Alternativa

Dievcata, aj vecer je zdrave usmievat sa. A teraz sa usmievam vdaka Vam. Miska, super, ze citis prilev energie po napapani. Tak to ma byt. A vies, ze ja vahu uz roky nepouzivam? A nepatrim medzi tlstosky, ale ani trasoritky. Tak to ma byt.

miška

Z-uzka
Ahoj Zuzka dneska som sa nebala jesť,zjedla som aj večeru a momentalne mi nevadi,že priberiem.Už začinam jesť viacej a citim v sebe viac energie.Len či aj zajtra budem taka.Cítim,že mi to dava energiu a na vahu sa radšej ani nepostavim.Skusim žiť pre súčastnosť a nie na zajtrajšok ako vravíš.Zuzka nad kilami sa netrap.Mysli nato že sa citiš teraz lepšie,že maš viacej energie a možno ani depresie take silne nemaš.Ja som pred chvilou zjedla večeru a citim sa silnejšie psychicky.Tak ti držím palce,maj sa zatial krasne a čoskoro sa ozvy pa..