Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

luluuu

zuju ako to že važiš 75?ved si mala 60kg.ked si začala jesť tak si mala cvičiť aby si nepribrala to čo si schudla

luluuu

ako to že važiš 75kg?ved si važila 60kg.ked si začala jesť tak si mala poriadne cvičiť aby si nepribrala to čo si schudla pri anorewxii

zuju

ja z Presova, takze som rada ze niekto z vychodu, ked som bola v Pezinku na lieceni dal mi primar oddelenia kontakt na jeho znameho dobreho terapeuta- PhDr. Zelo- t.6232638,skus ja som mu nevolala ale odporucil ma na neho fakt odbornik

mirkaxx

ahojte vsetky , ktore mate tento hnusny problem ako aj ja. citam si tu vase prispevky uz druhy den a som velmi rada ,ze existuje taketo forum. mam bulimiu uz velmi dlho , skusala som aj ambulantnu liecbu , ale neuspesne.chcela by som opat zacat , ale neviem za kym mam ist.neviete mi poradit nejakeho odbornika? prosim,

w

pre lilith: tu nejde o jedlo, lilith. Je to len vonkajsia skrupina, ktorou sa obalujeme pred strachom priznat sa k vlastnym pocitom. Potlacame ich a prenasame do uplne ineho sposobu vydavania. Rozpravame nechutou jest. Mozno si povies, ze je to blbost. No skus sa zamysliet nad tym, co vsetko by si chcela porozpravat a odriekas si to. Co ta v zivote tak strasne vedie k ovladaniu sa pri jedle...skus to, mozno pochopis. Vracanie nie je riesenie, skus si popozerat tieto prispevky...

Z-uzka

lilith
Ahoj! Povieš si len raz, potom dva krát a potom už ani nebudeš vedieť koľký krát to je.. Viem, že nie vždy sa dá dodržiavať režim, ale keď človek chce všetko sa dá, aj nájsť škulinku času na jedlo...