ja z Presova, takze som rada ze niekto z vychodu, ked som bola v Pezinku na lieceni dal mi primar oddelenia kontakt na jeho znameho dobreho terapeuta- PhDr. Zelo- t.6232638,skus ja som mu nevolala ale odporucil ma na neho fakt odbornik
ahojte vsetky , ktore mate tento hnusny problem ako aj ja. citam si tu vase prispevky uz druhy den a som velmi rada ,ze existuje taketo forum. mam bulimiu uz velmi dlho , skusala som aj ambulantnu liecbu , ale neuspesne.chcela by som opat zacat , ale neviem za kym mam ist.neviete mi poradit nejakeho odbornika? prosim,
pre lilith: tu nejde o jedlo, lilith. Je to len vonkajsia skrupina, ktorou sa obalujeme pred strachom priznat sa k vlastnym pocitom. Potlacame ich a prenasame do uplne ineho sposobu vydavania. Rozpravame nechutou jest. Mozno si povies, ze je to blbost. No skus sa zamysliet nad tym, co vsetko by si chcela porozpravat a odriekas si to. Co ta v zivote tak strasne vedie k ovladaniu sa pri jedle...skus to, mozno pochopis. Vracanie nie je riesenie, skus si popozerat tieto prispevky...
lilith
Ahoj! Povieš si len raz, potom dva krát a potom už ani nebudeš vedieť koľký krát to je.. Viem, že nie vždy sa dá dodržiavať režim, ale keď človek chce všetko sa dá, aj nájsť škulinku času na jedlo...