Z-uzka
Je mi ľúto,že sa necitiš dobre,ale som rada že to navzdavaš,že veriš,že sa ztoho raz dostaneš a to je dôležite.Bude nam to ešte dlho trvať,nie je to take jednoduche.Tiež sa ti ospravedlnujem,že som nčeodpisala skôr,ale poslednu dobu som bola vyčerpana a skoro som išla spať.A tvoja psychologička ti dobre pomôže?Ja sa idem v pondelok objednať k psychologičke.Myslela som si,že som ztoho vonku ked nechcem schudnuť,ale v stacionari mi psycholog povedal,že ešte som A. ked nechcem pribrať a mala by som,ale ja nechcem,lebo potom na istych miestach budem vyzerať zle a teraz to tak nevidno.Zuzka musim sa ti zniečim priznať.Ja nepracujem ako som ti vravela,ja som invalidka,a nemôžem pracovať.Nechcem to tu písať,že prečo som invalid,ale dufam,že si sa nezlakla mna ked som ti to povedala.Ja po stacionari budem chodiť do jedneho strediska čo je tiež podobne ako stacionar len tam nie su lekari.Teraz momentalne si chcem naplniť den nejakymi činnoosťami napr. kreslenim.Vravela si,že ked pride leto tak sa bojiš,že sa zase do toho vratiš.Skus aspon ja to tak robim ignorovať to,že ako vyzeraju ine dievčata a hovor si že nie si tučna a že si štihla a že sa vydim skreslene.Lahko sa to hovori,ale ja to skušam a a zatial to zabera.Sugerujem si,že mi je to jedno ako vyzeraju druhí a dôležite je že ked sme obe pribrali tak sa určite citime nielen po psychickej,ale aj po fyzickej stranke lepšie.Ja som aj veselšia.Stacionar mi pomohol.Ja ti držim velmi palce drž sa ,prajem ti pekný den aj výkend a čoskoro sa ozvi pa.