Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

w

pre el.vi:
velmi pekne povedane:) a chyby som ani nevnimala. kontext je zaujimavejsi ako vzhlad....da sa na tento vyrok hladiet aj z ineho pohladu a preniest to na inu oblast, no nie:)?

el.vi

luluuu
a prepac, asi som bola dooooost arogantna, ...ale obcas ma vytaca ked sa ludia pytaju take veci, preto ze nevedia kolko utrpenia je za tym vsetkym, vecsina si mysli, ved co, schudnem, nepriberiem, ...ale ono to tak vecsinou nefunguje...

el.vi

luluuu
...mozno nepriberie vsetko, a mozno priberie aj vac, zalezi to na organizme a na tom kde ma telo tu hranicu rovnovahy...je to individualne...

Alternativa

Vyznam ust: su prostriedkom na komunikaciu. Su nastrojom vyjadrujucim nasu naladu formou usmevu, ktory obstastnuje nas i inych. Su vstupnou branou na prijem zivin, ktore sa menia v nas na energiu nevyhnutnu pre nase fungovanie. Usta su zivotne dolezite. Je dobre, ze ich zasitie nejakym sialencom odsudzujete.
Pre Patkuuu : Tvoja kamoska si moze postavu, cize nejde len o hmotnost, vyformovat sportovanim, urcite nie hladovkou. Pomoz jej. Dohodni sa s nou napr. na joggingu v prirode, chodte spolu do fitka, rozpravajte sa o jarnej zeleninke, stavach z ovocia, o vlaknine v strave. Ale hlavne sa smejte, teste sa z toho, ze ste spolu. Osoh bude u Vas oboch :D

luluuu

el.vi a prečo si mysliš že ja chcem mať taky problem??ja som zdrava len sa pytam čo je natom.ja všetko chapem čo si mi napisala len som nepochopila že prečo by to mala baba pribrať naspeť keby schudla poipri nejedeni 15 kíl.že jak je možne to pribrať keby začala malinke kusky jesť a pomaly a cvicila by chapeš??je možne že by pribrala 4-5 kíl ale všetko?

el.vi

luluuu
a co si na tom nepochopila?...ved som ti to jasne napisala...uz neviem ako inac sa ti to este da povedat! proste ty len nechces chapat, ...tak prosim, ...nejedz, vyskusaj si tu srandu, a stretneme sa tu ked budes psychicky na dne a cele ti to konecne mozno dojde, ze tych par kil za to utrpenie nestalo...!!!

miška

Z-uzka
Je mi ľúto,že sa necitiš dobre,ale som rada že to navzdavaš,že veriš,že sa ztoho raz dostaneš a to je dôležite.Bude nam to ešte dlho trvať,nie je to take jednoduche.Tiež sa ti ospravedlnujem,že som nčeodpisala skôr,ale poslednu dobu som bola vyčerpana a skoro som išla spať.A tvoja psychologička ti dobre pomôže?Ja sa idem v pondelok objednať k psychologičke.Myslela som si,že som ztoho vonku ked nechcem schudnuť,ale v stacionari mi psycholog povedal,že ešte som A. ked nechcem pribrať a mala by som,ale ja nechcem,lebo potom na istych miestach budem vyzerať zle a teraz to tak nevidno.Zuzka musim sa ti zniečim priznať.Ja nepracujem ako som ti vravela,ja som invalidka,a nemôžem pracovať.Nechcem to tu písať,že prečo som invalid,ale dufam,že si sa nezlakla mna ked som ti to povedala.Ja po stacionari budem chodiť do jedneho strediska čo je tiež podobne ako stacionar len tam nie su lekari.Teraz momentalne si chcem naplniť den nejakymi činnoosťami napr. kreslenim.Vravela si,že ked pride leto tak sa bojiš,že sa zase do toho vratiš.Skus aspon ja to tak robim ignorovať to,že ako vyzeraju ine dievčata a hovor si že nie si tučna a že si štihla a že sa vydim skreslene.Lahko sa to hovori,ale ja to skušam a a zatial to zabera.Sugerujem si,že mi je to jedno ako vyzeraju druhí a dôležite je že ked sme obe pribrali tak sa určite citime nielen po psychickej,ale aj po fyzickej stranke lepšie.Ja som aj veselšia.Stacionar mi pomohol.Ja ti držim velmi palce drž sa ,prajem ti pekný den aj výkend a čoskoro sa ozvi pa.

patkaaa

mam problem.moja kamoška už 3 dni nič neje lebo chce byť do leta chuda a teraz je trošku pri tele.čo mam robiť aby som jej pomohla??myslite si že ma šancu BYT DO LETA CHUDAAAAA???

luluuu

el.vi.preboha ved si napisala 30kg za 3-4kg.tak ja som nepochopila či ty zle pišeš???tak mi to vysvetli polopate a dam ti pokoj.ak chceš tak aj na môj mail lulu4@pobox.sk