Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

el.vi

luluuu
ty si tomu celemu problemu nepochopila, a tvrdosijne si to nechces dat vysvetlit! proste nejest je chore, ...snazit sa za kazdu cenu schudnut tiez(pokial k tomu nemas vazne zdravotne dovody a extremnu nadvahu...)
tak sa ta este raz pytam o co ti vlastne ide...a co chces pocut????

luluuu

el.vi počkaj niečomu som nepochopila,ty si pribrala tych 30kg za 3-4 roky?dobre som rozumela??ale ja to myslim tak že keby baba začala po par tyždňou jesť maličke kusky pre začiatok iba take maličke a cvicila,cvicila a cvicila chceš mi povedať že by pribrala viac ako 4-5kíl???

el.vi

Z-uzka :o)))
Dakujem za gratulaciu;o)! jej, aj ja si chcem dat spravit nejake to tricku :o)...ale oni maju vsade ze len biele... :o(
...no ano, raz horsie raz lepsie...drzim ti prsty aby to bolo uz len lepsie...viem, je to tvrdy boj so sebou samym...ale neboj, ty to urcite vyhras!!! :o)

el.vi

luluuu!
ja stale neviem o co ti ide...Pokial baba neje par tyzdnou, ...tak tak lahko jest znova nezacne, a ked konecne zacne nechci vediet co vsetko sa jej prehana v hlave, ..kazde susto je take psychicke utrpenie...
ja som nepovedala ze priberie hned, ...ale cudovala by si sa ako rychlo vystresovany organizmuz moze naberat... mne to trvalo asi 3-4 roky...
a dalsia vec, ...baba ktora ma 56kg moze byt rada...a nemusi zhadzovat!!!

luluuu

el.vi.chceš mi povedať že keby baba začala po par tyždňou normalne jesť ale by cvičila že by aj tak to pribrala naspeť?že ked ma teraz 56 a bude mať popri nejedeni 45kg tak bude mať naspeť 56?to je blbosť.keby neprestala cviciť a začala jesť maličke kusky môže pribrať nakoniec 4-5kil ale určite nie všetko a zodňa na deň určite nie.môj nazor.a ja nehovorim že ja mam taky problem.

Z-uzka

el.vi
Noo som to ja, kto by to bol povedal :)) A podarilo sa ti zaregistrovať úspešne. Gratulujem. Mám sa tak všelijak, raz lepšie raz horšie, stále je tam ten boj s váhou.. :((
Všetko kde je moje malé prasiatko ma veľmi poteší :))) Už som si nechala vyrobiť aj dve tričká, dala som si ho na ne nažehliť.. To prvé už mám a na to druhé sa teprva ešte teším.
Neboj skúšky určite zvládneš, keď si dokázala poraziť anorexiu, nejaká skúška je oproti tomu malina :))
Tak sa drž a prajem pekný slnečný dník, vonku je fakt úžasne.. Papa.. Ozvy sa čoskoro :-)

el.vi

Z-uzka :o)!
ahoooj, ja som nevedela ze toto si ty! ...ja sa mam fajn, ...teda asi ako kazdy pocas skuskoveho...je toho dost... ale co uz, ...nejako sa to zvladne :o)...
a co ty? ako sa dari? ...som straaasne rada ze ta ta kocka potesila :o)))
inak som sa skusala zaregistrovat, tak som zvedava ze ako sa mi to podarilo... :o)

Z-uzka

zuju
Áno, ja som to videla a dávali to aj včera, dnes to bolo akože pokračovanie..
No je to fakt šialené, ja by som sa ani tak nebála toho, že nebudem jesť, ale toho, že čo ak by sa niečo stalo a ja budem mať prišité ústa, nedokázala by som s ľuďmi normálne komunikovať, no fakt smiešne..
Čo tí ľudia ešte nevymyslia?? Teraz nejaký peniazuchtivý američan, čo to videl, uvedie na trh už nejaké samozošívacie akože diétne prístroje a ženy v domnení, že im to pomôže, to budú nakupovať o sto šesť a zas len akurát nejaký somár zbohatne..
Hold tak to už v dnešnom svete chodí :(
Tak sa drž Zuju, si moc šikovná a myslím, že si vedieš fantasticky :))
Prajem pekný slnečný dník, papa :-)

el.vi

inak sa ospravedlnujem ak pisem gramaticke chyby, ...ja s tym mavam problem... tak dufam ze vas moc nepohorsujem... ;o)