Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Ahoj dievcata, ktore suhlasite s nazorom Z-uzky, ste na spravnej ceste. Pochopili ste, ako mozete vyzdraviet. Ta pomocna sila je vo Vasej psychike, ignorujte negativne informacie o PPP. Dokazete to. Ved viaceri sme v tomto fore a hlavne Vasi blizki pri Vas, DOKAZETE to.

Andrej

Jessy,
ako si si iste vsimla, tato stranka ma v nazve ZDRAVIE.sk a nie SAMOPOSKODZOVANIE.sk :) Takze ta prosim - nechovaj sa ako male rozmaznane decko a trochu nad tym pouvazuj.
Prajem pekne rano.

Andrej

Z-uzka,
taky automat sa spravit neda a my ozaj nemame tolky sil to stale cistit dokola. Robime co mozeme... :( Takze nam musite pomoct. :)
Prepac.

Z-uzka

MOHLA BY SOM POPROSIT ADMINISTRATORA, ABY AUTOMATICKY VYLUCOVAL VSETKY PRISPEVKY TYPU: AKO MAM SCHUDNUT, CHCEM BYT ANOREKTICKOU, CO MAM ROBIT ABY SOM NEJEDLA A POD....
NA TEJTO STRANKE EXISTUJE AJ FORUM URCENE NA SPOSOBY CHUDNUTIA, PROSIM PREJST S TYMITO PRISPEVKAMI TAM..
TOTO JE TEMA O TAZKYCH DUSEVNYCH PORUCHACH, TO AKO KEBY SOM S CHRIPKOU ZAVITALA DO MIESTNOSTI S AIDS, ZE AKO SA MAM VYLIECIT.. ASI TAKTO TO POSOBI.
TIETO PRISPEVKY TU NEPOSOBIA DOBRE, MNA OSOBNE ODRADZAJU SEM POTOM VOBEC NIECO PISAT..
DAKUJEM ZA POCHOPENIE, BABY CO STE SKUTOCNE POSTIHNUTE PPP, DRZTE SA :-)

Alternativa

Jessy, kedze si urcila, ze dovod je schudnutie, mam pre teba dost dobry liek a Ty ho vyuzi alebo nie: precitaj si mnohe prispevky v tejto teme. Tie dievcata a mlade zeny su vdaka svojej nerozvaznosti spojenej s chudnutim z minulosti dnes tazko chore. Na stastie mnohe vedia, ze sa mozu z toho vyliecit. A zacinaju bojovat v zaujme svojho zdravia.