Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

miška

Z-uzka
Ahoj Zuzka ako sa maš?čítala si môj príspevok,ktorí som ti písala asi pred včerom?Je to na čísle asi medzi 63-62.Písala som tam,že sa mi zase objavil problem so žaludkom,zase som vracala,ale teraz je to už v poriadku.Možno ešte bude žaludok štrajkovať,ale musim veriť,že nie.Jem normalne jedla a v pohode,ale viac už pribrať nechcem.Ešte nejem take davky jedla ake by som mala,jem menšie,ale hlavne že jem.Neviem ako je to stebou?Si ztoho von,či ešte bojuješ?Ja si myslim,že potrebujeme na to čas,len musime chcieť sa ztoho dostať a pomali by sme sa mali ztoho dostať.Ja som momentalne spokojna teraz takto ako vyzeram a momentalne pribrať viac nechcem.Už na rukach sa začinam vnimať,že ich mam chude,len niekde na istých miestach to vidim opačne,preto nechcem pribrať.Držim ti pästičky,ozvi sa mi prosim ťa,prajem ti vesele slniečko v duši,pa.

nadin

zuju ma v tomto uplnu pravdu.anorekticky nejedia preto,lebo si to odopieraju a nie preto,ze by nemali chut do jedla.a zuju mimochodom ako sa mas?

zuju

Velmi dobre si pamatam svoje zaciatky, mala som okolo 70 kil a povedala som si do 65, zvladnem to, presviedcala som lekarov, ked budem mat 65 skoncim, lenze ked som mala 65 zapacilo sa mi zrazu 60 a bolo to.

zuju

Myslim ze u kazdej z nas to zacalo tak, vsak nebudem den,dva tyzden, jest a potom zacnem, a vsetko bude O.K. Ale nie je, potom sa ti to tak zapaci, ze nebudes jest vobec.Schudnes dve kila a povies si fajn ale preco nemozem i tri, stryi, desat. Teraz si mozno hovoris ja to zvladnem, bola by som rada keby ano, ale to si hovorila vacsina z nas.

luluuu

ked clovek neje par tyždňou tak ešte nemusi mať anorexiu!!!!a nie vždy sa to začina že ma nechuť k jedlo.proste si to odrieka aj keby si dal ale už po tyždňoch si telo zvikne že prijma potravu a keby začala jesť tak by ju napinalo na vracanie.dobre zmyšľam??

Z-uzka

Andrej
Ahoj.. Jasné, to chápem, nemyslela som to tak, že automaticky sa to okamžite odstráni, to je nemožné a určite chápem, že nemáš toľko času to kontrolovať, vždy sa tu niekto taký nájde, ale aj tak ďakujem za ochotu a odpoveď :-)
Prajem príjemný slnečný deň...