Miška
Ahoj Miši! Prepáč, že odpisujem až teraz, no bojovala som sama so sebou, tak mi bolo ťažko ti niečo pekné napísať, keď sama som nevedela čo povedať sebe, aby som sa netrápila.. No dnes je to už lepšie, bola som u svojej psychologičky, tak je to už celkom fajn. Teda aspoň čo sa týka psychickej pohody, no a samozrejme tú mi dodávajú aj priatelia.. Miši pýtala si sa, či už som z toho vonku, určite by som tomu bola rada, no čaká ma ešte veľmi dlhá cesta, tá negatívna myseľ je dosť hlboko zakorenená v mojej hlávke.. No verím, že raz to aj tak všetko skončí, neviem síce kedy, ale raz určite áno :-)
A dúfam, teda verím a predpkladám, že aj v tvojom prípade sa tak stane, pretože už teraz si spravila obrovské pokroky..
Už to, že si sa odhodlala vtedy ísť na liečenie, tiež do toho stacionára a že píšeš aj sem a zdôveruješ sa nám je veľký pokrok.. To, že sa stále bojíš pribratia je v našich prípadoch ešte bežné a ešte dlho sa určite báť budeš, no dôležité je si uvedomiť, že to tak nie je správne a vždy mať aspoň trošku odhodlania zmeniť to..
Miši a čo sa týka ešte toho strachu z pribratia, tak spomínala si, že už po troškách každý deň papáš a myslím, že už tak papávaš dlhší čas a vidíš, pribrala si nejak enormne? Nie, takže čo z toho vyplýva? Že keď človek bude jesť pravidelne a každý deň v menších dávkach, ale častejšie a prevažne zdravú chutnú stravu, tak nepriberá, lebo telo si nepotrebuje nič ukladať.
Tak sa drž, žalúdok nech poslúcha a daj o sebe vedieť, papa :-)