lulu!
pozri, baby ktore nejedia par tyzdnov maju dost velky problem...Co chces vlastne od nas pocut?...mame ti po tom cim sme si presli odobrit to ze kvoli par kolam nebudes jest?aj tak to asi uz pravdepodobne robis, ...a tu aliby nenajdes...pokial nejes a hladas tu ospravedlnenie a pocit ze je to v poriadku...jedine co ti mozem povedat je ze to v poriadku nie je...
a co sa tyka tvojej predstavy o tom ze ked schudnes treba rychlo zacat cvicit aby si nepribrala... anorexia nie je tabletka a nasledky si zo sebou nesies dost dlho... vies ono ked sa ti podari pochopit ze uz si dost chuda na to aby si s tym celym prestala...vecinou uz na nejake cvicenie nemas sil(najmä tych psychickych)... a tak ako pisala zuju... organizmus potrebuje pribrat aby sa mu podarilo fungovat aspon z casti tak ako pred tym...vies ono to je cele trosku komplikovana zalezitost... a inak...ja mam spet mojich 30kg...
pre mirku kludne mi posli mail zuzanajurcova@pobox.sk, viem co citis, ja trpim bulimiou desat rokov ale az v Pezinku ked uz bolo zle som sa zacala liecit, hoci to bolo tvrde
pre luluuu- vazim 72 kg a je pravda ze z Pezinka presne pred rokom som odchadzala zo 64 kg. Momentalne uz druhy mesiacnecvicim nakolko mam problemy z bedrovym klbom. Moj organizmus asi poterboval pribrat aby ungoval, nehovorim ze som O.K, to dlho nebudem, ale je to ine ako to bolo