Ahoj Lubkak,
spominas ze mas bulimiu rok. Ja som s nou bojovala 7rokov. Bola som uplane zufala a vsetky pocity co tu popisujete dievcata. Bol to strateny cas, a som rada ze zijem. Bulimia sa strasne podpisuje na zdravi, a ani sa nechudne tak sa to fakt neoplati. A je rozumne skoncit cim skor. Moje zuby boli tiez strasne - uplne zhryzene a priesvitne, takze vo veku 26 mam uz styri umele predne zuby. No strach. Viem co vsetky prezivate a chcela by som velmi pomoct. Nikdy som nebola tucna, len som si to myslela. Najprv anorexiou som to dotiahla na 49 kg pri vyske 183cm. Teraz mam 66kg a je mi to jedno. Jem ked som hladna, vela krat denne, niekedy cosi male aj o desiatej vecer, sak ma to nezabije. Chodim obcas cvicit. Take co ma bavi. Kupila som si korcule, chodim behat alebo len tak hram amatersky tenis zo stenou. Necvicim preto aby som schudla, ale aby som bola zdrava a aby som zmysluplne vyplnila cas. Ked som este mala problemy tak bolo najhorsie ze ja som nie moc spolocensky typ a nemala som ani vela priatelov. Takze som si vzdy musela vymyslat co budem robit aby som nejedla resp nemyslela na jedlo a nevracala. Napr som zjedla normalnu veceru, zachvilu som mala vycitky, tak som sa donutila ist na prechadzku, len aby som nebola doma, a povedala som si ze ten vecer uz nic nezjem. Ina vec - jedlo je drahe, hlavne to lepsie a chutnejsie, tak ako studentka som si kupila nieco - hocico len aby som sa mohla prejedat. Teraz si kupim radsej nieco co mam rada, aj ked to je drahsie, ale ved mi to vydrzi napr aj na zajtra, a tesim sa co si spravim na veceru. Spominam si ze ani ja som vlastne predtym nevedela kedy som hladna lebo som jedla a vracala stale dookola. Treba sa pridrzat niekoho v blizkosti, kto je normalne. Sak nemusim zjest misu kolacov, teraz zjem 2 a zajtra dva a este sa ujde aj inym. Dolezite je mat niekoho pri sebe, len to trva kym sa taky niekto najde.