Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

baletka

Caote!
Aj ja mám anorexiu/bulémiu.Začalo sa to cca pred 5mi rokmi,ale ešte to mám pod kontrolou.Začala som nejesť,potom to prešlo na prejedávanie-vracanie.Teraz som tak medzi.Chcela by som nejesť celé dni a len športovať,ale vždy to držím len doobeda.Poobede potom všetko "dobehnem" a viem,ze je to zle,ale neviem proti tomu nič urobiť.Pred pol rokom som nejedla po 3tej nič.Prijala som iba tekutinu.Vtedy som vážila 52 na 160cm(aj vtedy to bolo vela) a teraz mám hrozných 57kg.Pomaly už zosaliem...už aj samovraždu som skúsila...
Mám priateľa-aj on vie,ze mam problémy a psíka(aby mi pomáhal),ale ja chcem byt CHUDÁ(VEľMO CHUDÁ) a nikto to nepochopí....

BIBIKA

dôležité je veriť sama sebe a nenechať sa zničiť nejakým ideálom, ja som baculatá a vôbec mi to nevadí, nestojí mi za to sa trápiť. Baby neblbnite, kludne papajte, s mierou, sväté pravidlo hovorí že každé 4 hodiny a malé porcie a je to. Veď bruško máme na to aby nám spôsobovalo radosť z papania a nie smútok a nervy a komplexy. Psychika je silná a dokáže toho nesmierne veľa len treba chcieť. Každý večer pred spaním si treba hovoriť aká som pekná a sexi a ráno sa tak budem cítiť :-) Baby, nikto nejstojí za to grcanie a pocit viny a hanby, len vy samé stojíte za radosť zo seba. Treba mať pri sebe osobu, ktorá vás podrží, nie ktorá vás bude kontrolovať, potrebujete sa veľa rozprávať a získať vieru a dôveru v samú seba, vážiť si svoje telo aj svoju dušu, potom vás nezlomí nič.

a...a

ZUJU, co viac mozem urobit ako sa snazit jest ale nevracat?Povedala som to sice 2 ludom ale niesom s nimi v kontakte kazdy den aby ma kontrolovali...A viem ze najlepsie by bolo asi najst nejakeho psychologa ale neviem o nijakom.A uprimne povedane beriem to ako nejake zlyhanie a je tazke to povedat...

haho

moja priatelka ma bulimiu už viac ako 10 r.je to na p....spozname sa 1,5roka.ja už to nevydržim.ale chcem aby ona stým prestala.čo mam robyť?

a...a

Ahojte prosim vie mi niekto pomoct? Som bulimicka a vzdy si myslim ze sa z toho dostanem ale viem ze to nebude take lahke...Prosim co mam robit

k.a.t.k.a

caute.....mam 13 rokov...a som strasne chuda......prosim vas mohli by ste mi niekto poradit co stim???stacilo by ak by ste poradili ako si mam upravit stravu......DAKUJEM....