Ahoj vrrr =),
nie som z Bratislavy, ale chcem vyuzit moznost a stravit leto s kamaratkami tam. Lebo v poslednom case - niekolko tyzdnov trpim depresiami zo samoty a chcem sa tomu ubranit. Preto sa chcem co mozno najviac obklopovat ludmi a mat stale niekoho, kto by o mojej chorobe nevedel, ale predsa ma mal stale na ociach, pretoze pred kamoskami by som sa hanbila.
Jednoducho akasi z nudze cnost, ale aj tak to nie je riesenie.
Stasne by som chcela vykricat vsetkym dievcatam, ze pokial zacali koketovat co i len s takouto myslienkou riešenia problému "som tučna, ale jest chcem", tak by sa mali urychlene porozpravat aspon s jednou z nas. Najskor som si v prvych mesiacoch myslela, ze nikoho nepotrebujem na vyzdravenie sa. V podstete som si myslela, ze ked to budem chciet ukoncit, tak to jednoducho urobim a nevratim sa k tomu. Vsetko to zacalo dietou, potom anorexia a teraz sa topim v bulimii. Dnes mam za sebou uz jedno vracanie a naozaj sa citim ako odpad. Velmi mi je tazko, ked vidim svojich skvelych rodicov, ktorí mi poskytnu hocico, len aby ma videli stastnu - zdravu. Tatino mi povedal, ze keby mu povedali, ze by pomohlo, ked si odreze hlavu, tak by to urobil. Je to ten najlepsi clovek, akeho poznam. A jedine, co dokazem je plakat, tu, pri pisani o mojich lziach.
Preco sa neda vratit cas, ked sme boli deti, nenakazene casopismi plnymi "idealov" krasy...
Ved teraz nedokazeme urobit ani krok...Nemozeme ist len tak s kamaratmi na chatu, s rodicmi na navstevu, do prace bez toho, aby sme si nevzali batoh plny nasej choroby.
Ja uz nechcem zivorit...
Mama mi vravela, ze bulimia je ako alkoholizmus - s tym prirodzene suhlasim, ale zivot sa da prezit bez alkoholu, ale bez jedla to nejde. Preto si myslim, ze to mame od alkoholikov ovela ovela tazsie...
Teraz idem cvicit... vsetko moje chovanie je bez logiky... zerriem a cvicim a placem a stale dookola.
Ahojte zatial