Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Alternativa

Zalezi, aky vztah mas s tym zrejme mladym muzom. Ak vie o Tvojom probleme s PPP, otvorene mu popis vsetky zdravotne katastrofy, ktore mu takmer urcite hrozia. Jednoznacne by mal vyuzil lekarsku ODBORNU pomoc /psycholog + psychiater/, tam napr. obvodny lekar nestaci. A dovol mi malu vyzvu - zacni mysliet na seba, ved seba sameho by sme mali mat v svojom vnutornom rebricku najvyssie. Ver mi, to nie je egoizmus, to je len zakladny predpoklad, aby sme ludi okolo robili stastnymi a pripadne im pomahali. Zvaz...

still in trouble

ahojte spolutrpiteľky,chcela by som Vás požiadať o radu. Ešte mi život do cesty nikdy nepriplietol podobnú záležitosť,takže si v podstate neviem ako počínať a zárovaň nečinne sa prizerať nedokážem.Trpím PPP už zopár dlhých rôčkov,nedokážem sa z toho vymotať a úprimne si veľkú šancu nedávam, ale jedná sa o ďalšiu osobu, avšak je mužského pokolenia. Čo je hlavným dôvodom,že neviem ako začať rozhovor s ním,aby som ho nasmerovala čo najlepším možným spôsobom.Lieta v tom chlapčisko až po uši,neverila by som,že práve on sa dokáže dostať taktiež,ako my do tejto nekonečnej pavučiny.Chcem mu veľmi pomôcť,ale ozaj netuším ako.Či mu navrhnúť hneď vávštevu lekárky(ale viete,aký sú chlapi,tvrdohlavý ako barani),či mu pekne sporadicky vysvetliť,čo sa s ním bude ďalej diať,čo všetko mu to vezme,ak sa z toho nedostane,či donútiť aby si robil denník(čož v jeho prípade bude dosť ťažké,keďže je jeden z tých lenivejších) alebo...veľmi by som ocenila nejaké tie vyjadrenia,pomôžu,aspoň do určitej miery..veľmi,ale veľmi vopred ďakujem...a držte(me) sa

Alternativa

Ahoj Veron,
niektore zakladne informacie a rady najdes v teme Bulimia, anorexia - BOJ VYHRAS. Je tam ale cez 1000 prispevkov. Ak si sa rozhodla naozaj vyzdraviet, odporucam pomaly cez ne prechadzat a robit si poznamky. A kludne sa zacni rozpravat so vsetkymi, ktori sa chcu tej hnusoby-choroby definitivne zbavit. Su tam dievcata, ktore su uz na ceste k uplnemu vyzdraveniu dost daleko :o)

kaktus

Prosim ozvite sa niekto kto mi vie poradit ako schudnut ale hlavne rychlo. Rada by som sa dozvedela o niekom kto ma anorexiu.

veron

caute,viem,ze nie som normalna,ale uz rok vraciam a nikomu som to nepovedala,lebo sa bojim.bojujem s tym sama,ale vydrzim maximalne 2 dni negrcat.poradte mi prosim

zuju

haho: je tazko povedat co mas robit, neviem ako je na tom priatelka, prajem ti vsak velku trpezlivost ked ju lubis. Mam 31 rokov

zuju

a...a: nikdy to neber ako zlyhanie, ja abstinujem uz skoro rok a sem tam zlyham, aj teraz ma mrzi ze som si k obedu dala este spic a laskonku a zasa som obed nejedla za stolom a priborom, ale zivot ide dalej, drzim sa hesla: nie je podstatne ze spadnes, zle je ked ostanes lezat. Drzim prstiky

bambulka12

ahojte.. neviem ci sa tu dockam fundovanej odpovede ale mam potrebu to niekomu povedat. mam 22 a 100 kg mala som viac ale zacala som zvracat takmer vsetko co som zjedla aj peve teraz.neviem ci je to prejav bulimie alebo len chcem velmi schudnut.. neprejedam sa len neviem odolat jedlu akemu kolvek a potom mam vycitky a tak to vsetko vyzvraciam.ked sa na d sebou zamislim a nastvem sa na seba tak to nerobim par dni preto mi pride ze to mam pod kontrolou. nikto otom nevie a ja chcem vediet ake to moze mat nasledky a tak... neviem ci robim dobre ked sem pisem ale ako som napisala potrebovala som to niekomu zvestovat