Pre Vas, ktorym sa nechce listovat v uz povedanom, odporucam tu este raz knihu Kurt Tepperwein : Mentalni trenink - ovladnete sve podvedomi. Je to stale LEN navod. Ak nieco z neho nezacnete postupne pouzivat, tak je to len citanie. Ziadna kniha, ziadne rady nepomozu, ak kazda sama za seba nezacne bojovat. Tak ako Janka zacala. Len tak sa da vyzdraviet z chorob, aj z PPP.
Ahoj Gabinka, aj ja Ti prajem prijemny vecer :o)
Dakujem za radu, Janka, nejako podobne sa to snazim robit, zjest jablko, banan a vypit caj, a pevne verim, ze aj ja raz budem tak krasne papať ako ty, pravidelne a ze sa uz jedla a par kilov nebudem bat, len ja som prednedavnom po crevnej chripke schudla a akoby sa mi s ubytkom hmotnosti vratila aj chut do PPP... no uvidime, v kazdom pripade DAKUJEM!
palinna.ak ti este mozem poradit,snaz sa nebyt hladna vtedy je to najhorsie potom mas chut zjest aj slona.ak vies ze odides z domu na par hodin urcite si zo sebou zober aspon ovocie alebo musli tycinku,ktora ta zasyti aspon na chvilu a ak pocitis maly hlad mas to pri sebe.potom si sprav doma nejake lahsie jedlo.
Ja praveze hobby mam, az prilis, vtedy na to nemyslim, to vzdy len ked pridem domov a vtedy dozeniem vsetko, co som cez ten aktivny cas "zameskala", ale ty si mi dala skvely napad, odijst z bytu, z domu, ktory ti toto pripomina, zacat niekde inde nieco nove... s novymi myslienkami...Dakujem!
Ja neviem, ja osobne z tohto problemu teraz chalanov vynechavam, i ked si uvedomujem, ze uz o par rokov, urcite budem chciet byt matkou a mat vlastne dieta, lenze tu sa bije môj matersky pud s nejakou blbou a hlboko zakorenenou myslienkou strachu z jedla...
palinna.mna by len zaujimalo preco takto rozmyslaju len baby.pozrite sa na chlapov.maju vacsie brucho,co si z toho robia?uplne nic.a jedia dalej...pripadne povedia,ze uz aj tak maju zenu tak naco budu chudnut...a je to tak.ved predsa neprestaneme niekoho lubit len preto ze ma vacsie brucho.to je nezmysel.tak preco sa trapime tym my-baby.normalnym chlapom sa aj tak kostry nepacia ony vas musia mat za co chytit