Prosím ozvite sa niekto, kto bojujete s týmito ochoreniami. Ďakujem
-------------- Stručný článok na tému Anorexia www.zdravie.sk Komunita PPP ppp.zdravie.sk Poradna www.zdravie.sk
Mishka, a vasi to vedia? Ja som sa, ked uz bolo velmi zle s anorexiou priznala mamine, na chvílu pomohlo, ale teraz klamem opat, a pritom ani nechcem
betka, ty si to nakoniec povedala vašim? To je skvelé!!!! Čo na to mamina? Pomáha Ti trošku?.. Palinnna, hej, pomáhal...ale keďže som vtedy chcela zároveň chudnúť, výsledok žiadny..a u mňa sa to teraz tiež strieda..
Ved to ma hneva najviac...ze s tym nechcem nikomu ublizovat vo svojom okoli a ublizujem a oni o tom ani nevedia
palnna no ja som neminala koruny.Ja som jedla normalne no troska viac ale nie vela a potom...
Mishka a tebe uz niekto (odbornejsi) aj pomahal?
Betka, to by som ja nedokazala, urcite by vycitali, ze som minala peniaze len tak a vyhadzovala ich do vzduchu. Ako zareagovali?
no ja som to mala nastastie iba rok
palinna aha bulimia ja ju mam tiez ale ja sadrzim povedala som to 2 dvoma tyzdnami rodicom
Ja to mam 7 rokov, zacala som s anorexiou a teraz to pokracuje bu..., alebo sa to strieda
Zacina sa to na b..., je to PPP a dost ma to vie zhryzat... Jednoducho nedokazem nic udrzat v zaludku, najma doma nie
Najčítanejšie články
Krém SPF na tvár: Nezbytná ochrana pokožky pred slnečnými lúčmi
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Keď oddych nestačí: Prečo sa necítime lepšie ani po víkende
Infúzie vitamínov – rýchla cesta k energii a silnej imunite
Aký je váš kolagénový vek?
Fitness na vyššej úrovni: Zlepšenie výkonu a dlhodobého zdravia
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Moderné kuchynské technológie pre zdravý životný štýl