Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

natty: nauscis sa, spomenies si.-) A vies co? Je to presne take iste, ako to robia male deti. Ked boli tie moje take dobnejsie, hovorili si v tretej osobe:
Kajka je pekna, Kajka je dobra, Pajko je sikovny...
Pochvalit sam seba je podla mna celkom prirodzene.-))

natty

som vas iba tak na skok prisla pozret :)) a sebecky vam odkazat: "myslite na mna a drzte mi palce nech nerobim kraviny" ... prave som zjedla cokoladu... idem racej hned spat a vyhnem sa 10 metrov zrkadlu... inak :)) nasi sa strasne rozculuju nadomnou.. okrem toho ze mam blbe nalady (co je asi normalny abstinencny priznak), som zvesila z chodby zrkadlo co tam bolo :)) hlupy napad dat oproti wc zrkadlo.. koho to napadlo... no dobre.. som sa postazovala.. myslim na vas, drzte sa mi, idem trhat servitky pod perinu aby som niekoho nezbila nahodou :) papa :*

gabina

tak tu je ten link ale nevnucujem, kto ma cas, nech nakukne.-))
Ale je to pribeh ktorejkolvek z Vas...Vy to tiez zijete a mozete vyhrat...

www.weissova.blog.sme.sk

vpravo pod fotkou su nazvy rubrik a staci kliknut na Psychiatria, Stacionar a Ako z toho von...

palinnna

Výborným som myslela ten navod a informaciu o šokovaní... Ja som si uz inac myslela, ze tiez som za vodou, po anorexii som pribrala a citila som sa vyborne, potom ani neviem ako som vhupla do tej druhej, a tá ma zoziera este viac, mozno aj tym, ze uz by som na taketo veci mala mat hlavu aj vek, ale niekedy racionalna cast hlavy mysli inak, ked ju ovladne ta tienistejsia, este sa neviem branit.

alti

Tak teraz Ti odpoviem ja a dufam, ze Gabina prida link na jej blog. Z neho ju spoznas blizsie, jej pady a cestu nahor. Teraz ma len jednu cestu, cestu plnu lasky, porozumenia. A pozna cenu zdravia, co je v zivote velmi dolezite.