Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

tien

ja som vzdy pripojena, ked tu nikto nie je :( mam cas vecer, ked je doma klud, nik mi nepozera cez rameno na akom webe prave listujem... Skoda, ze vsetci uz spinkate, je tazke viest dialog sama so sebou :)) Achjo, tak nech sa vam pekne sniva xxx

dada

Ahojte. Neviem, ci tu este niekto je. Som tu prvy krat, teda prvy krat pisem. Ani neviem preco. Potrebujem to niekomu povedat. Mam depresie. Z jedla, z toho, ako vypadam. Su dni ked nejem skoro nic a potom pridu tie horsie, ked jem a nemozem sa dojest a kazdy den pijem caje, aby ma stale prehanalo. V noci nemozem spavat, tak beriem tabletky. Myslim na to, ze by som to vsetko mohla skoncit. Zaspat nadlho...

palinnna

Je mi az do placu...Gabinka, ale prijemne... potvrdilo sa mi, ze vsetky baby s PPP majú podobne priznaky, podobne zazitky,i ked si myslia, ze nam nik nerozumie, trochu zmatene striedam tie osoby, pretoze ja uz nechcem sa spravat ako VNUTORNE ONALEPKOVANA STRACHOM Z JEDLA. Idem sa pokusit o prvy krok... a potom ihned spat a nerozmyslat, pre istotu... zelam dobru noc!!!

natty

natty je dobra, mila, PEKNA - ako vsetky diavcata co tu chodia.. SME KRASNE.. noaco ked mam velky zadok :D a par kil navyse... ale uz taram az moc... idem vazne spat.. Brum slniecka

natty

gabina tu tvoju stranku som videla uz davnejsie... som si tak cez usmevik aj slzicky pustila ked som si citala tvoje pribehy... mas moj velky obdiv ;)