Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

palinnna

Janka, Tak to je paráda!!! Gratulujem, ale predpokladam, ze si na to nabrala odvahu sama, za pomoci svojej vlastnej vole, alebo ti niekto aj s tym terajsim jedalnickom pomahal?

janka

palinna.to sa po mesiaci nezvracania neda povedat ale myslim si ze je to pekny uspech.som teraz spokojna.jem zdravo.urcite to nie su 2 jablka denne.naucila som sa ranajkovat co mi vzdy robilo problem.jem asi 6krat denne vela zeleniny,ovocia,musli,ryb,kur.prs...vobec nie som hladna snazim sa udrzat hladinu cukru v rovnovahe a to tym ze jem kazde 2-3 hodiny

janka

misha.bola som u psychologicky minuly rok asi 5krat to mi vobec nepomohlo.ona vie len teoriu ale nikdy to nepocitila co to je na vlastnej kozi.predpisala mi vselijake tabletky z ktorych som bola iba omamena.na co to bolo dobre?prestala som ich uzivat.potom mi pomohol moj dobry kamarat ktory si to proste na mne vsimol.boli sme spolu na diskoteke a tam sme sa do rana o tom bavili.

palinnna

Ale aby sme to nebrali z tej negativnej stranky... aj ja si casto hovorim, ze je to mojou sucastou, ze sa musim naucit zit s tym, ze nevladzem, ze sa mi ceri, ze ma vsetko boli...Ale mozno to vyznie hlupo, ale jedna psychiatricka mi povedala staru znamu a mudru vec, ze bohuzial, takymito chorobami a psychickymi vobec, trpia len dievcata, ktore su ambiciozne, sikovne a mudre, nie je to pre uchlacholenie, len tak... mozno na odlahcenie, ani sama neviem... kolkokrat som sa uz pokusala zbavit sa jej a ja verim, ze raz vsetky najdeme v sebe taku silu, ze rano vstaneme a povieme si DOST!!!Opat otrepane, ale ja uz sa snazim kazdy vecer si toto natrepat do hlavy, a cakam na rano, kedy to urobim!!!

janka

misha.dufam ze uz hej uz som mesiac vobec nezvracala.v mojom najhorsom obdobi to bolo aj 15-20 krat DENNE.vies si to predstavit?