Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina

tiež sa mi to sovedčilo...nechápala som to ale keď som prekonala prvé prekvapenie z priberania a začala som telo nemej šokovať, upravilo sa všetko. Výkyvy váhy, stolica, nálady, stres, myšlienky na jedlo...

palinnna

Gabi, a ty si to prekonala? Ako to hlupo znie, ale nemozem sa nespytat. (Tato "jedlova" porucha mi okrem destkeho tela zanechala v niektorych momentoch aj detsky pytavy pohlad na svet :))

alti

Mile, dik, Gabinka. Ale mozem odpovedat, lebo tiez som zila v istej faze v extremoch - diety /hoci relativne "rozumne/ a potom JOJO efekt. ked som zacala jest pravidelne zdravu vyzivu 5x denne fakt podla hodiniek, tak som prve dni pribrala. Potom si telo uvedomilo, ze prisun vyzivy bude pravidelny a nemusi si krtkovat na horsie casy a vaha klesla :o). Pravidelne ZDRAVE jedenie je fakt akoby zazrak v tomto svete diet.

palinnna

Aha, ja vobec nepoznam tieto "interne" veci, ja som nasla tuto stranku len nahodou a len vcera som sem napisala po prvykrat. Uz budem vediet, dakujem.

palinnnna

Alti, môžem sa spytať, že ako si sa cítila, keď si začala jesť "normálne"? Nemala si pocit, ťe zošalieš, ako to bude, keď budeš mať bucľatejšie lícia? atď