Bulímia,anorexia

palinnna

Janka, to mas pravdu, ja ked som v praci, tak je to v pohode, snazim sa koncentrovat len na nu, dokonca si nieco malo aj zobnem, ale potom ked pridem domov, je to najhorsie...

palinnna

Preto budem radsej mlcat, a momentalne necitim, ze by mi to mohlo ohrozovat zivot... nestaviam sa k tomu s lahkostou, ale ja si pripadam stale bud v normalnej hmotnosti, alebo mierne vyssie, ved asi vies, ako to myslim...

janka

baby diky moc.dufam ze sa to podari aj vam.nikdy nie je neskoro.zacnite hned od zajtra.prv nez pridu vazne problemy.pred spanim rozmyslajte nad tym co budete robit,chodte si zacvicit,kto musi pracovat koncentrujte sa na robotu a snazte sa ju spravit co najlepsie,doprajte si dobry kupel,knihu,sex...co ja viem co este.len hlavne nemyslite cely den na jedlo

palinnna

Alti, ja stale verim, ze to postupne vyriesim sama, ze sa sama budem zahrnat myslienkami pozitivnymi, az sa jedno rano zobudim a poviem si dost! Bola som u jedneho pana psychiatra, tento bol naozaj psychiater, ale zaroven aj pacient, bojim sa, ze by to povedali mame. Tolkokrat som ju uz sklamala, ze by som to nezniesla opat.

palinnna

Janka, drzim velke pate, ved ty si absolutna jednicka, naozaj, ako povedala alti, uz si nasla tu spravnu cestu... dolezite je, ze sama, s vlastnou hlavou...

alti

Vidis, presne o tom to v zivote je - o dovere, o otvorenosti k ludom, aj ku psychologovi alebo psychiatrovi /psychiater je viac o liekoch, psycholog o hladani cesty k rieseniu problemov. Ale riesis problemy Ty sama/. Ako Ti ma psycholog pomoct, ked chces pred nim utajovat ten najdolezitejsi problem...

janka

palinna.nepomaha mi nikto.mam vo vareni velku fantaziu.preto si viem jedlo upravit na tisic sposobov.zmenila som prostredie zacala som byvat s priatelom.asi som uz psychicky vyrovnana.este k tym psychologom-hovorila som len za seba.vsetky lieky maju na kazdeho iny ucinok.ale aj tak si myslim ze niekedy moze pomoct viac kamarat ako psycholog,pretoze vas pozna a lahsie sa rozprava o tychto problemoch s niekym komu doverujete

palinnna

Alti, podla mna, psychiater len nakopava k tomu, a som nasla tu dostatocnu silu, ja by som mu toto asi nepovedala, radsej by som mu povadala o deprediach, roznych temnych myslienkach ,ale toto nie

alti

Janka, tak to si zasluzi absolutorium, si vyborna, rozumna mlada zena. Vydrz, vydrz, kazdy den je uspech a tie dni budu sa menit na tyzdne, mesiace a roky. Tak velmi sa tesim, super, to je spravna cesta :o)

alti

Janka, je fajn, ze Ti pomohol kamarat. Len na upresnenie pre dalsie dievcata : psychologicka URCITE nepredpisuje ziadne lieky, z ktorych budete otupene. Nebojte sa navstivit psychologa. A 5 navstev nie je ukoncenie terapie, je to len uplny zaciatok, spoznavanie sa so psychologom navzajom, ucenie sa byt otvorena. Lebo ak nebudete, ak psychologovi nedoverujete, ak sa medzi Vami nutvori otvoreny vztah, tak sedenia nepomozu.