Ahojte, len tak som pozrela čo robíte ?
Netrápte sa svojou postavou, zahoďte váhu. Veď je to len kus železa s trochou bakelitu.Teraz ste naozaj ešte pekné a aj postava je v poriadku...Roky rýchlo ubehnú a vtedy zostarnete a aj tá krása sa začne strácať a už Vám vôbec nebude záležať či ste pribrali alebo nie. Budete radi ak vôbec vstanete z postele a či Vám niekto vôbec podá pohár vody, či Vás okúpe alebo Vám ošetrí rany po preležaninách..
Tak takto brutálne som to začala, ale je to pravda!!! Tak si teraz uvedomte svoje možnosti,( ja viem, že sa mi ľahko hovorí-že ste choré...)že môžete všeličo robiť, čo druhí už nemôžu. Ešte máte možnosť hodne získať a čo najmenej stratiť. Nemyslím to zle, žite nielen pre seba, ale aj pre druhých ľudí zrejme Vás potrebujú. Ešte raz Vás zdravím a ak Vám môžem trošku poradiť, nepíšte si o svojej váhe. Píšte si trebárs o tom čo ste zažili, aké napr. topánky ste si kúpili, alebo s kým ste sa stretli, na akej diskotéke ste boli. Alebo aký chalan sa Vám páči, hocičo len si neporovnávajte váhu! Asi Vám to neprospieva. Tak sa majte a želám pekný deň !