Bulímia,anorexia

iriska

ivicka,hned ako sa na neho pozries,sa ti na tvari zjavi usmev,ze? to je zaujimave,ako automaticky dokaze na nasich tvarach vyvolat usmev male dietatko,alebo zvieratko. ja mam vela prezentacii so zvieratkami,a aj setric mam zvieratkovsky. fakt sa zacnem usmievat,ako nejaky cudak, len tak,bez vtipu :))

iriska

kristinka, ja nie.mapy mam rada,nestratim sa,ale dokazem okolo nich poriadne filozofovat..ked sa v nej prestavam vyznat :)) myslela som,ze som si zabudla na recepcii nafasovat kridla, aby som sa mohla dostat do vyssich sfér :))

ivica

no, kaonahle je teplejsie, chodime aj s mojim priatelom korculovat. Inak, ma napladlo, ze som este tento rok nebola lyzovat .. fnuk a uz to asi ani nestihnem. co uz. Maly krpec da zabrat, ale je to moje zlato, kolkokrat pridem k segre unavena a v zlej nalade a maly mi ju hned zlepsi :) Je to fakt bobma.

iriska

aj ten maly synovcek da zabrat,ze? tomu verim.aspon si to nacvicis :))
kristinaa,mapka,aby som sa nestratila v tej kope zdrav.problemov :)) ta je potrebna k labyrintu jednej poliklinike,kde som dnes bola preverovat moje oblicky :))

iriska

tak to mas cely den naplanovany cinnostami! to by som potrebovala aj ja.ale niekedy som pravy opak teba...ako clovek bez energie. aj mozog by iba spal. musim sa zacat nieco ucit! sportovat by som rada,ale samej sa mi nechce.a kamaratky su lenivsie ako ja :)))