Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

a este o podmienenych reflexoch a zlozvykoch. proste ppp sú uz nasim zivotnym stylom. a tak, ako obezny musi zmenit ziv. styl aby neskapal na infarkt, tak mi aby sme mohli zit v zdravi musime tiez zmenit zivotny styl. len obezny ide z + do normy a my s - do normy.

timka

vcera napr. som o 6 taku je.la do steny v kupelni, ze som myslela, ze bud si zlomim ruku aleo obkaldacku. ale chvalabohu ani jedno-ani druho. potom som si sadla, vybrala dennik a vypisala zo seba tie nervy a potom mi uz bolo dobre a kludne.
fakt je to cele o sugescii a planovani a povolovani si nieco robit.

timka

ja som bola dlho v obdobi apatie a cakala som kedy ma to uz chyti, ze chcem s tym skoncit. a teraz je to tu, ale musim toho maleho muzicka v mojej hlave povzbudzovat aby rastol a aby ho ppp kostry neutlacili zas do pozadia.
snazim sa nevyvolavat si depky, nemysliet na to, pocuvam pomalu hudbu, alebo sedim v tichu (mama si mysli, ze ked si o 8 vecer sadnem v tichu a tme v izbe, ze mi sibe) a relaxujem, robim si autogenny trening.

palinnna

Dievcata, cele riesenie tohto PPP problemu je tazke a mimochodom, toto je moj prvy den, tedy sa citim silna zdolat to... A este nieco, my vsetky sme silne bolovat!!! Len si to treba opakovat a sustredit na ciel, ze chceme byt uz z toho vonku.

timka

jen dakujem! ale nie to som mala na mysli. ked budes jest len tie ZDRAVE VECI tak casom dostanes mozno ORTOREXIU - to je ppp kde sa bojis zjest vsetko nezdrave a postupom casu vyradujes a vsetko zacina byt nezdrave.

jen

ohoj Timka, viem ze si sa nepytala mna, ale mozno aj moja odpoved Ti trosku pomoze. Ja ak chcem rano zacat jest take veci ktore si chcem v zaludku ponechat, urcite to musia byt veci ktore povazujem za prospesne pre moj organizmus a ktorych ulohou nie je len naplnit zaludok, ale aj dodat vitaminy a mineraly. Proste nie mrtve uvarene veci, ale nieco zive. Napriklad jablko, jogurt... ale to je individualne, pre Teba to moze byt nieco ine.

timka

alti: asi si prehliadla moju otazku z rano (mozno zamerne) uz sa s tym citim trapna, ze kazdeho sa pytam ako mam zacat jest.
ty si zacala akoby novy zivot alebo si postupne prechadzala na normalnu stravu. a co je to ta zdrava strava podla teba. a tie 2 kg si ako rychlo pribrala (tyzden mesiac?) a ako rychlo dala dole?
uz sa z toho zblaznim, ze neviem ako by bolo najlepsie zacat jest.

timka

zavidim ti. ale zas nie je dobre jest len dietne veci. ak sa z toho naozaj chces dostat nesmies mat zakazane veci. ale na druhej strane takto zo zaciatku jedz radsej dietne a zdrave veci kym si odvyklnes od vracania a potom postupne zaradovat aj ine normalne jedla ale s mierou.