Bulímia,anorexia

ivica

skusenosti z druhej ruky? citala som par clankov, nikoho v blizkosti nemam, kto by trpel ppp. Resp. jedna moja kamaratka mala ppp, neviem, co presne mala, nikdy som sa s nou o tom nerozpravala. To je mojho frajera byvala frajerka spred vyse 12tich rokov, boli spoluziaci na strednej. A kedze sa ako partia stretavame, tak som sa s nou spoznala. Moj frajer mi hovoril, ze mala problemy s ppp vtedy, ked spolu chodili. Teraz ma super priatela, s ktorym ma krasnu dcerku a tento rok chystaju svadbu. Myslim, ze vyzdravela aj vdaka nemu.

iriska

ivica,a mas nejake skusenosti s ppp, myslim z "druhej ruky"?
ano,myska je bojovnicka.presne tak. a tiez sa konecne odhodlat robit dalsie kroky.
humor je dobry! presne tak.ludia veseli su vraj stastnejsi...mozno je to tak.

ivica

podla mna, miska je bojovnicka, ale potrebuje mat okolo seba tych spravnych ludi, s ktorymi by to nevzdala a bojovala dalej. viem, ze ma odhodlanie bojovat, a som smutna z toho, ze to chce vzdat ... ale verim tomu, ze sa zdvihne a pojde dalej a bude sa liecit.

ivica

No a co? ved bez srandy je zivot nudny.. aj ja obcas robim take blbosti, ako pubertacka, a to mam uz davno po puberte :) ale ved zivot by nestal za to. Nie, ja som nastastie nikdy nemala ppp.

iriska

tak to je pravda, ze musi chciet sama.najhorsie je,ze chce,ale hned to vzda a uz nevidi vychodisko ani dôvod preco sa snazit.ale to vela dievcat,co maju ppp dlho. ty si mala ppp alebo nie? ani si moc nespominam,co si pisala :(

iriska

ivicka,neviem ani,ci sa priznat ze uz tolko,lebo tu len take srandicky..a na svoj vek by som uz mohla aj nieco mudrejsie napisat :))

ivica

inak, sledujem osud misky naozaj dlho - mozno 3-4 mesiace. a sa mi paci, ako ju podporujes a snazis sa ju naviest na spravnu cestu. ale ozaj musi ona sama chciet bojovat s touto pliagou, inak sa z toho nedostane. nech my chceme akokolvek, aby sa z toho dostala.

iriska

ale ak sa nevyznam,tak su vsetci vpozore,lebo im pol hod vysvetlujem,ze to nie je moja chyba,ale mapa je skreslena a zle spracovana :))

ivica

Som sa pousmiala, ako pekne si ma nazvala :) Tak ma volala moja mami, ked som bola mala. Hej, je to sranda, ze zvieratka, alebo male deturence nam dokazu vytvorit taky usmev na tvari. Aj ked obcas sa tak priblblo usmievam, aj ked si spomeniem na nejake situacie, co sme prezili s frajerom :) Iriska, kolko mas rockov? som zabudla, resp. si nepamatam :) prepac