Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ninnka a darí sa ti v tej agentúre? Dávajú ti robotu? Cestuješ? Dnes je ťažké uplatniť sa. Ja som tiež zažila plno sklamaní ale taký je život...

palinnna

Nehovorila si pred chvíľou, že 17,4? ALe to je jedno, aj tak si si mohla precitat, co to znamena, aj jedno, aj druhé, to isté...

palinnna

Nájdi si činnosť, ktorá má ďaleko postavené ciele, takmer nedosiahnuteľné a pokúšaj sa zamerať len na ne. Ale myslím, že ak som správne čítala, tak pri tom podnikaní sa ti to pravdepodobne podarí. Drˇžím paste. Nenechaj sa znechutiť tým, ak opat porušíš svoje predsavzatia, napríklad, ak porušíš, že už nebudeš dávať jedlo zo seba von (inak, neviem, či maš anorexiu alebo bulimiu)... A ešte vyhoď váhu!!! Ani ja ju nemám a som oveľa spokojnejšia, podľa mňa je toto najväčšou chybou v liečebniach, keď vážia dievčatá, pretože ich zbytočne privádzajú len do depresii, ale to je moj osobny názor...

alpa

V pohode, pomaly sa predieram životom. Mohlo by to byť lepšie. Mám pocit že na seba priťahujem všetko negatívne v súvislosti s týmto ochorením. Úspech sa skrýva v pozitívnom myslení, čo mne chýba. Nevieš poradiť?

palinnna

Ahojte vsetky! Prosim, prestanme sa pýtat, kolko ktora vazi a meria, lebo to bude este horsie, to je taky princip vlny, ze jedna povie a druha sa potom porovnava a ked ma viac chce zhodit, takro sa z toho nikdy nedostaneme. To nie je z mojej hlavy, ale osvojila som si to a overila, ze je to pravda...