Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ivica

Ja sa mam dobre, uz iba hodku a idem domov z prace a potom huraaa cvicit :) Idem na kondicny aerobic, milujem to, vycistim si hlavu a znicim sa fyzicky :) lebo ja mam hrooozne vela energie. Cvicit chodim len v stredu, lebo ine dni chodim k sestre pomahat s mojim krasnym malym krsniatkom - Marvinkom-ma 8 mesiacov, tak inokedy nemam velmi cas. Je to dost narocne, lebo z prace idem k sestre a potom utekam domov a tam este porobit par veci - ved to poznas a zrazu je 22.00 a idem spat. Ale zatial, kym nemam svoje deticky, mi to tak vyhovuje.

iriska

natty,ved to.nabuduce si vypytam,lebo som nevedela najst ani schody na druhe poschodie. to je fakt zaujimave,na prve poschodie sa ides potknut na schodoch,ani nemas dke inde stupit,lebo su hned pred nosom a na druhe,tretie,stvrte poschodie sa nie a nie dostat. normalne som sa tam pol hodinu motala,akoze si obzeram kde je aka ordinacia,pritom skulim vsade mozne,kde tie schody objavim a nic!!! musela som sa osmelit a opytat sa jedneho cloviecika s milym vyrazom tvare, ako sa dostnem o poschodie vyssie ))))

natty

jedina nevyhoda tejto stranky je.. ze sa z nej tazko odchadza.. ale ked musis, tak musis..
.. majte sa krasne slniecka :))) "keep smiling:)"
... a ja si idem uckat... drzte sa :) myslim na vas ..papa

iriska

ivica,ved to,vraj tam nic nemam.mozno len male krystaliky dacoho,ale skôr nic.nerozumiem tomu,preto musim ist znovu na sono...som sa rozhodla.uvidim,ci ten lekar,co tam videl tie kamene,tak ich uvidi znovu,alebo len vtedy sme tam nasilu chceli nieco vidiet :)))
natty,jaj,ale som sa nemohla vynajst v tej novej poliklinike.

ivica

Gabi, myslim, ze je to uzasne, ze si to dokazala, aj ked viem, ake to bolo tazke, vyliecit sa (citala som si par Tvojich clankov na sme.blog.sk, lebo som v praci a viac nestiham)A je to uplne super, ze vies dievcatam pomoct a poradit, ked si to sama prezila. Ja si to mozem len skusit predstavit, ake je to velmi zle a tazke. mas pravdu, vsetko sa da zvladnut postupne, pomalicky a bez padov to iste nepojde, ale na vlastnyh chybach sa predsa ucime a poucime sa, vsak dievcata?
iriska, ako si dopadla u urologa? co kamene?

natty

j hlavne je sa nevzdavat.. ja som si tiez tyzden dozadu myslela ze uz to nema cenu....
iriska taak snad testy a setko okolo dobre dopadne ;)) nech si skoro uuuplne zdrava :)