Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Veľmi by ma zaujímalo či tie problémy s obličkami (tuším že sa jedná o Mishu) máte z tohto ochorenia, lebo môže sa to vyskytovať aj v inej súvislosti, a este že aká je vaša hmotnosť na akú výšku, len tak pre porovnanie, aby som mala predstavu. Ja mám BMI 17,04

natty

alpa :) som zo zaciatku citala ze som velmi zla :)) sibe mi uz.. to budu moje abstinencne priznaky :) dakujem moja, rada pomozem ked mozem.. mi to takto pomaha (som trosku sebecka).. a tesim sa z toho ze si konecne nasla tu spravnu cestu :)) budem mysliet na teba, nech je to prec uuplne :)... a nech ti vyjde aj to tvoje podnikanie s ktorym zacinas ;) .. a ten utlm je normalny podla mna... ja som taka ista teraz.. ale to prejde, a vyjde slniecko, a budes pak znova vesela a vysmiata :)) to je hlavne :) Drzim prst

alpa

Ahoj Rose, prosím ťa nemysli na to ako jedlo vyvracať, ale na to ako sa máš stravovať aby si to nemusela vyvracať, lebo ak sa raz dostaneš do toho temného kruhu, je možné že z neho už nikdy nenájdeš cestu späť. Ver mi viem o čom hovorím. Ja som v tom už 9 rokov a neviem čo zo sebou. Najhoršie je že ti to zničí nie iba tvoje fizické telo, ale izoluje ťa to od spoločnosťi a zničí sebavedomie, začneš byť paranoidná, proste psycho. To chceš? Ja viem o čom hovorím

alpa

Ahoj Ninnka. Tá ag je fakt skvelá, odporúčam sa tam zaregistrovať. Ja som toho dosť nacestovala aj nafotila. Teraz začínam podnikať, lebo už mám privisoký vek na modeling a v poslednom čase sa mi dosť nedarilo. Dnes sa venujem vizážistike a stylingu. Mám 26. A ty?

alpa

Cau Natty, si velmi zlatá baba, vieš o tom? Díky za záujem aj za vysvetlenie pro-ana. významu. Som rada že sa ti darí a dúfam že sa ti aj nadalej bude. Dnes som začala aj ja odznova, konečne začínam žiť, a snažím sa stravovať zdravo a hladám si rôzne aktivity aby som nemusela mysliet na jedlo.Dnes som vpohode, ale mám taký divný útlm a dúfam že ma to čoskoro prejde.

rose

čaute babenky,ja tiež trpím anorexiiou a to už asi roky a tak som sa s tym naučila žiť,len mi robi velky problem to ,ked sa mi neda vyvratit zjedene jedlo,ktore som zjedla pod dohladom rodičov,lebo mi neveria,ktora babe by mi poradila sposob ako sa mam vyprazdniť,ked to nejde a ešte sa chcem opytať že či sa po tych tabletkach na potlačanie chuti do jedla potom aj priberie,lebo som to ešte neskušala ale chcela by som len newiem či priberiem naspat,vraj nie,ale potrebuejm aby mi poradila tak ktora ich už vyskušala......dakujem moooooc pekne a odpište mi na moj e-mail ,,mowing@azet.sk".......

iriska

ivicka,tak ahooj.aj ja idem,teraz som vypadla,musela som sa znovu pripojit.nejako mi viazne signal.asi pocasim.
pekny zbytok vecera!