Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iriska

natty,ja som dnes bola tiez s tymi mojimi pokladmi oblickovymi,a zaujimave,ze mi ta nova lekarka povedala,ze tam nic nie je. :((ale mna tam hocikedy boli a picha! aj na rengene som bola a vraj nic. ale na sone krasny nalez-sama som to videla. takze hor sa znovu na sono potvrdit alebo vyvratit prvy nalez.som zvedava ako vevericka,co z toho bude.
a tesim sa z vasich pozitívnych pristupov!! presne ako pise gabina,kazdy jeden den vas presvedci,ze to ide,ze na to mate a mate aj na viac...na zivot bez vycitiek a bolesti. ked to ona dokazala,tak preco by ste nemali niektora z vas?

natty

iriska :) ahojky.. no dneska mam vazne taky vysmaity den... tesim sa zo vsetkeho.. bola som sa len s kamoskou prejst, a hned je vsetko krajsie.. naco sa trapit tym co som zjedla alebo neviem... no.. snad mi taketo nazory ostanu aj dlhsie... a co ty? ako sa dari? co zdravie?

gabina.w

Ahoj, dievcata.-)
Dik za poklonu, ivi ale musim priznat, ze par rokov dozadu by som si tu celkom kludne mohla pisat s dievcatami o to, ako neviem, co s tym, so sebou, co s hlavou a ako sa toho zbavit...
Viacere z Vas sa dnes a zas a opat priznavaju k novemu startu, k novej energii a ostatne im drzime palce. Lebo je to naozaj len o tom. Skusat to znova a znova. Padnut na zadok a vediet sa zase postavit. ved to nie je hanba. Niektora na tri pokusy, ina na tritisic. No a co? Ked bude vysledkom zdravie a normalny zivot, tak preco nie?
Asi je na tom kus pravdy, ze tento zivot je pre nas takmer ritualom. Dennym. Zvykli sme si a mame v nom istotu. A prave preto je take tazke z neho vybocit a pokusit sa zit inak. Je v tom vela strachu, ci to zvladneme a ci to vobec este vieme. Je v tom vela neznameho, vela otazok...Nikto nam ich nezodpovie uplne, mozme sa pokusit fakt sa nastartovat a zistit same na sebe, coho sme schopne a co vsetko vlastne dokazeme. Kazdy jeden krocik nas naplna strasnou enegriou, kazdy jeden \"cisty\" den navyse nam dava pre nase vnutro strasne vela, pre nasu vieru vo vlastne schopnosti. Tieto male krocky su prave tym hnacim motorom...
Pojde to. Aj ta, ktora si mysli, ze to nikdy nedokaze, to vravi len preto, ze sa este stale nedostala za tu hranicu, kedy si konecne znova zacne verit. Ide to.
Skusat, padat na hubu, vstat, stale a znova....-)

natty

alpa.. este pro ana stranky.. poviem ti to mojimi slovami.. su stranky ktore uznavaju anorexiu ako zivotny styl... proste, ze anorexia je nieco fajn, nieco cool, ze hladovanie je super a neviem co... a tak, ked sa tam dostane nejake dievcatko hlupucke, si povie.. jeee to je super, aj ja chcem byt taka.. a zacne robit, to co by nemalo...a tak z nejakej zo zaciatku super zabavy, stane mnohokrat boj o zivot... no asi tak... preto je podla mna kravina, davat tu adresy na take stranky, ked nam tu ide zvacsa o opak.. dostat sa z toho.. kym na tej stranke su pekne navody ako sa stat anorektickou...
:)) tak asi tak...
inak to tiez nemam z vlastej hlavy,.. ale sak setko je na webe :P

natty

... este jedno.. inak tie "mudre" slova co som tu teraz pisala.. zvacsa niesu z mojej hlavy :)) nieco sa na mna trosku lepi z kazdej strany, a vlastne nieco na tom aj pravdy je... llen je to cista teoria.. horsie uz je sa tym riadit :/

natty

Naco citat knihy staci prist tu, a precitat si nas :)) ... prave som mala rozhovor s mojou kamoskou... Prva osoba, ktorej som mala odvahu, po pol roku povedat, ze co mi je... mali sme dlhy rozhovor.. poplakali sme si spolu, porozpravali sme sa, a dokonca mi slubila, ze pojde so mnou za tym psychologom... Nieje dobre to drzat v sebe, a je dobre vediet, ze vo vasom okoli niekto, kto je ochotny vam pomoct.. aj ked iba povzbudivymi slovami... no nejdem pisat litanie ja :)) (inak ja sa velmi rada rozpisujem) ... tak asi tolko o mne... co vy slniekca? ako sa dari??
alpa :)
tak co? uspesne si zacala dnesny dnik? ide to tak ako ma? viem, ze je to tazke.. hlavne ten prvy den.. ale neboj aj ked sa to nepodari na prvy krat ;) treba zacat znova a znova.. az to pojde (toto mi dneska tlacila do hlavy moja kamoska.. a v podstate ma pravdu ne?:))
palinna :)
tesim sa s tebou :)
....
no asi tak.. musim sa ist ucit, tak som to tu tak setko vtesnala do jedneho
Mishka Timka Kikca.. drzte sa aj vy ;)

ivica

Ahoj dievcata, ako sa dnes mate? Musim sa priznat, ze uz dlho sem chodim (este niekedy minuly rok som zacala) a citam a sledujem, ako sa mate a bojujete s ppp.
Natty, som velmi rada, ze sa drzis, ze bojujes a dufam, ze to nevzdas. Budem Ti drzat palce.
Miska, skoda, ze nemas sily na bojovanie dalej, dufam, ze vstanes a zacnes bojovat a liecit sa, aj ked budes musiet ist do nemocnice.
Timka a ostatne kocky, tiez dufam, ze budete bojovat a ten boj vyhrate. Da sa to - pozrite sa na gabinu :) ta je zivym prikladom toho, ze sa to da, aj ked to nie je lahke. Aj ked ja to neviem posudit, lebo ppp som nikdy nemala, a dufam, ze ani nikdy mat nebudem. Je tu vela skvelych osob - iriska, gabina, alternativa, ktore vas vzdy podporia a vypocuju a povedia svoje nazory a poradia. Prajem vam krasny dnik, plny usmevu, pohody a dobrej nalady, budem vas aj nadalej sledovat, ako sa mavate. papa