Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

palinnna

S anorexiou som sa musela priznat, pretoze to sa nedalo skryvat, bola som kostra, aj v tom najhorucejsom lete som musela byť vo svetroch, pretoze mi bola velka zima, potom ma vyliecil jeden vylet s kamaratmi, kde som stretla jedno dievca s podobnymi priznakymi ochorenia, ake som mala ja, a tak som si povedala, ze ja budem jest, a jedla som a vobec mi nevadilo, ze som tak pribrala... Potom po pár mesiacoch, ako som sa vratila somov som sa s tym nevedela zmierit a pripadala som si velmi tlsta... a tak mi zacala bulimia, o ktorej nik nevie, ale podla mna to tusia, aspon moj brat urcite... stale ma take blbe poznamky na mna, ze som bulimicka... a ja, ze chichi...az ma striasa... keby sa to dozvedeli, zblaznim sa...

alpa

Moja mama to zistila velmi rýchlo, lebo na začiatku som vydávala pri vracaní hrozné zvuky a ona to začula, tak vedela o čo sa jedná a hlavne ked som to robila každý deň, ani výhovorky nezabrali. Potom to povedala otcovi a on to riešil po svojom. Moj brat mal izbu vedla kúpelky, takže tiež všetko počul. Teraz ked žijem s priatelom, tiež to robím, ale naučila som asa to robiť potichu, takže ma nepočuje, iba občas. Ale pravdupovediac sa hnusím sama sebe. A o tebe to vie niekto?

palinnna

A alpa, uz som sa ta pytala, ktorú poruchu PP máš ty? Just for information, u mna sa to striedalo, no teraz prevláda bulimia.

palinnna

To je super, drzim paste, len sa drz, nech tak lahko nepodlahnes tym stavom ako ja!!! Ja uz aj rozmysalm nad tym, ci nebude najlepsim riesenim opustit byt, v ktorom sa tie PPP zacali a zacat odznova niekde inde, len sa obavam, ze keby som tam zila sama, ci by sa to este nezhorsilo.. No neviem, je to zahmlene, nejasne... ale uz ma to neovlada tak ako v minulosti... Tvoje okolie alebo niekto z nich to vie?

alpa

Ja som si najprv myslela že ked vypadnem z domu, že sa v pohode vyliečim, lebo moja mama tiež den čo den vyvárala. No nebolo to tak. Problém bol inde. Myslím si že trpím depresiamy a snažím sa to kompenzovať jedlom, hlavne sladkosťami. Tak teraz si nakúpim plno sladkostí a napchávam sa nimi, alebo si varím sama. Takže som na tej istej lodi ako predtým. Ale dnes sa držím.

alpa

Ja tiež nemám problém cez deň stravovať sa zdravo a v rámci normy ale horšie to je večer ked mám chuť hádam na všetko a neodolatelnú! Ja sa teraz držím prvý deň ale v tomto momente by som sa napráskala sladkosťami, ale este dobre že som nič také nekúpila. Dnes som kupovala iba samé zdravé veci, ako napr. brokolicu, rôzne šaláty, jablká, grapy, atď. Snažím sa to jesť aby som nemala výčitky že priberiem, a mala dobrý pocit že robím niečo dobré pre zdravie.

palinnna

Dakujem, dobre, do vecera som sa stravovala normalne aj ja, lebo som bola do vecera v skole a vsetko, co som si nachystala som s uspechom zjedla, ale tiez som potom prisla domov, vela navarene som nasla a tak som opat zakopla, ale nepodlieham sklamaniu... Verim...

ninnka

presne ako ty kedysi sa mi zda...mala som uz skvelu prilezitost, ale maturujem tento rok, takze nic...inak ma vybrali aj do el..modelm. ale rodicia zakazali ze su tam drogy.a tak boze ja mam smolu. o tej tvojej agenture som pocula vela dobreho, aj menej dobreho..to je asi vsade tak. dnes som mala inak den kedy som skoro zacala normalne jest...ale prisla som domov kde bolo tolko jedlo ze som odpadla od uzasu...neda sa to proste

alpa

Ale ja pravdaže dúfam že ano, že sa ti darí, aby to nevyznelo zle.
Mna v prvom rade blokovala škola, najprv gympel, potom výška, a este km tomu všetkému aj bulímia ma oberala o kopec času a chute robiť niečo. Aj rodičia mi zakazovali robiť modeling kôli škole, tak som stále protestocvala. Dnes mám vážny vzťah , tak kôli tomu odmietam aj niektoré zákazky. Ako si na tom ty?