Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

gabina.w

baby jagy.-)
Mám kamošku a je pri tele. A je neuveriteľne spontánna, je sexi a schová nás všetky do vačku.-) Druhá kamoška je veľmi šíhla. A má očiská jak šľak a dve tony šarmu...Ja som taký priemer. Dve tehotenstvá, prsia nikde ale bavííííí ma život.-) Ľudia si všímajú iné veci. Musí to ísť z tváre, z očí, z giest...

timka

ale mam brusko. a ked sa napijem alebo najem tak je vypuklucke. a zbytocne 7 rokov kazde rano 1,2 hodiny drvim brusne svaly, nic sa nedeje. len zadok odisiel.

timka

a mam novu uchylku: teraz uz ked je teplejsie a dievcata nenosia kabaty az po zem, tak ticho zavidim ich zadky a stehna. ja uz nemam ziadny zadok a to mi vadiiiiii.

timka

dnes tu nikto nieje? nevadi tak si budem pisat sama.
musim sa vyzalovat. dnes mi chyba ten elan ze chcem jest. ale ked sa zamyslim, naco mi bol ten elan 2 tyzdne ked som len planovala a 99 % planov co budem jest skoncilo v lufte?

jeden zaujímavý postreh na ktory som prisla pocas cumenia do blba. ja som si depky z jedla vyvolavala sama. stalo sa mi, ze som sa najedla a potom som musela nieco robit a o hodinu som si uvedomila ze som sa netrapila nad tym kolko som jedla, naco som to je jedla, preco som sa neovladla a dala som si len polovicu radsej .... a tak som to hned zacinala dohanat. ja som chcela mysliet na to co som jedla, chcela som si to vycitat a potom sa lutovat aka som neschopna. musela som sa potrestat zlou naladou a depresiami

iriska

mishi,zajtra ti poslem mail o vsetkom,ako bolo dnes.ale nebola to ktovie aka slava..ani pocity prijemne..z lekarov,samozrejme.
dobru nocku.