Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

abcxyz, u nás doma je to rovnaké..mamka ide nakúpiť a pokúpi sladkosti...nie jednu sladkosť, ale hromadu! Vtedy viem, že je zle:-(...milión x som jej hovorila, nech to nerobí (vtedy mám vždy krízu), ale ona asi nepočuje...alebo si myslí, že tým ma poteší, urobí mi radosť..ale nie..vo vnútri- v sebe plačem..

misha

lioon, koľko máš rokov?..a nedietuješ? Ja som si vždy myslela, keď mi bolo lepšie, že sa začínam uzdravovať..ale bol to klam..stále som držala "diety"..jedla len ovocie, zeleninu.

abcxyz

timka, neda mi nenapisat. moja mama bola ako tvoja, nakupovala mi jedlo, vyvarala.. pozri moja co som ti kupila...a pritom vedela, ze to aj tak vygrcam. jedina moznost bola odist z domu. dva a pol roka som nevracala a vlastne som sa z toho aj dostala...asi.dnes som mala taky pravy zachvat. zjedla som co mi doslo pod ruku a vsetko islo do h....neviem ci to bolo posledny krat, dufam. ak nie, nadobro som stratila vieru ze sa z toho da dostat.

lioon

alpa to poznám,ja som chodila na tanečnú školu..vieš si predstaviť,tam mala problémy s jedením každá druhá..

lioon

moja vola tiež nejako zlyháva ale stále sa snažím.Ja si už vobec neviem zakázať jesť..hlavne večer..ale vracanie a pod.je už dávno preč.Teraz sa snažím jesť zdravo a pravidelne.občas sa mi darí občas nie..je to dlhý proces..ale ty sa určite nevzdávaj.stále sa oplatí začať odznova.Aj ked je to po stí krát..

alpa

Ked som chodila na gympel, zdôverila som sa spolužiačkam o tom že vyvraciam jedlo a tým pádom nepriberám. Čakala som že ma podržia a pomôžu mi zmeniť to. Viete čo sa stalo? obidve ma začali napodobňovať, lebo že aké super je dobre sa najesť a vôbec nepriberať. Teraz radšej nikomu nič nehovorím. Nerada by som bola zlým príkladom alebo sa tiež bojím indiskrétnosti, že sa to dozvie viac ľudí.

misha

lioon, nedarí sa mi, lebo ja som to už vzdala...už len prežívam..nikam som sa neposúvala...a teraz už len "čakám"...ale nerozoberajme to...a ty ako?

misha

lioon, nehovorím, že nemôže mať takú kamošku..je fajn mať "pri sebe" aj človeka, ktorý nás chápe, ktorý vie, čo prežívame..myslela som to tak..nemať takú kamošku nonstop pri sebe..celé dni..a rozoberať jedlo, ako to chce Timka.