Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Mishka a nemôžeš ísť na takú kratšiu prechádzku, alebo si chorá? Ževraj pri pohybe sa produkuje hormón štastia (endorfín). Proste mysli na to že ked to urobíš bude to horšie, budeš bledá ako stena a na odpadnutie.

lioon

mishka,tak žiadne zlé nápady..:)
alpa,ludia nie vždy reagujú tak ako očakávame..ale bud rada že ťa priatel kontroluje,znamená to že mu na tebe záleží..nech je to pre teba motivácia a nie naopak..

misha

abcxyz, myslíš z domu- akože sa odsťahovať? Nemám na to peniaze. Teraz si robím len absolventskú prax, je to 1700Sk/mesiac. okolo 500Sk dám za mobil...a naši by mi podnájom neplatili..

alpa

Ja som na tom podobne. Ja teraz žijem s priatelom v jednom byte, teraz som nezamestnaná, tak stále to robím. Niekedy mi je tak zle že vkuse plačem a bojím sa že ochoriem. Mávam fóbiu z rakoviny. Tak raz som sa mu zdôverila, lenže on to pochopil úplne ináč ako som čakala. Veľmi som to lutovala, lebo ma furt kontroloval že čo jem a kolko a často sa ma pítal či som vracala. Cítim sa niekedy ako v sanatóriu. Ale teraz je to lepšie akoby na to pozabudol.

lioon

no vidíte,samé ste sa presvedčili ked je človek pravidelne vobec nepriberá..Je to naozaj tak..Viem to podla seba.Jasné že ked som po tých bulimických záchvatoch začala pravidelne papať trocha som pribrala,ale potom sa to upravilo a už vobec nepriberám..ani ked zjem trocha viac ako by som mala:)