Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

misha

abcxyz, chodila si aj k odborníkovi?...Dievčatá, ja by som tiež chcela ísť na chvíľu preč z domu, ale nemám kam a s kým:-(....

abcxyz

alpa, mas uplnu pravdu, tiez som zazla nieco podobne, odisla som do zahranicia atd... videla som ze sa da zit inac a ine veci boli dolezite atd. ide o to, ze po case prisla na mna neskutocna kriza, depka a ja som skoncila na zachode. mna prekvapil ten pocit, zaroven totalny odpor samej k sebe, ze znovu grcam, ale tiez ta uzasna slast ze som sa vsetkeho tak polahky zbavila.a ja viem velmi dobre ze vsetko je na mne, len by som sa chcela s niekym podelit o moje starosti, len nemam s kym a to ma dost ubija

misha

alpa, máš pravdu!!!! Keď som niekde a snažím sa jesť normálne- nepriberem vtedy!!!...lebo nemávam záchvaty...nie typické bulimické, ale stáva sa mi, že sa prejem..mám kombináciu A+B.

misha

Stále čakám, kedy mi zas babka povie, že vyzerám lepšie, pribratejšie v tvári:-(....ona to vždy hovorí:-(..zatiaľ je ticho a už ide preč...ale v duchu si to myslí, lebo sa mi stále pozerá na tvár:-(...

alpa

Hovorím z vlastnej skúsenosti. Chodila som k rôznym psychológom, a nič iné len keci a keci. Bola som este viac sklamaná, lebo mi iba naordinovali nejaké antidepresíva a lieky proti vracaniu, no nič nepomohlo, nadalej som vracala. Kôli tomu mi ani nechceli spraviť životnú poistku, lebo som bola evidovaná ako bulimička. Najviac mi pomohlo keď som sa vybrala do Talianska na tri mesiace, kde som sa pohybovala medzi rôznymi ľudmi a žila som s tromi babami na byte, a bolo super. Slnko, more, chalani.... To bola za 9 rokov asi najdlhšia doba čo som nevracala. Najlepšie bolo že som vôbec nepribrala a pochopila som , že sa dá žiť aj takto. Nuž ale nevydržala som dlho.

misha

lioon, už na to wécko nepôjdem...ja ani neviem, čo ma to napadlo...asi preto, že bývam doma sama raz za 100r a chcela som to skúsiť, keďže nevraciavam..

misha

abcxyz, sama to nezvládnem, ak to trvá 9r- viem to...:-(..prepáč, prišla babka, chvíľku mi to trvá..ale počúvam:-)

alpa

Dovolím si tvrdiť že pri bulímii platí: Keď si nepomôžeš sama, ani pánbožko ti nepomôže. Ale keď nájdeš to vnútorné presvedčenie, že áno chcem byť zdravá a ja budem tá, ktorá chce pomôcť možno druhým, všetko ti bude nahrávať do karát a život bude krajší.....