Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

mulici zbytocne povies nieco, ide si tvrdohlavo za svojim. skusam jej to vysvetlit 7 rokov. vianoce sme sa nonstop hadali, kazdu sobotu sa nonstop hadame. vlastne furt ked sme spolu dlhsie doma stale sa hadame. tak som radsej ticho a ked je ina tema ako jedlo, tak sme kamosky. ale povedala som jej vcera, ze ma len mna, ak sa so mnou nechce rozpravat nemusi, ani ja sa nebudem, len aby raz potom nelutovala. ak sa ani dnes nebude, tak sa aj ja ofucim a budem jej aj ja robit naprieky.

alpa

inač je pravda že mami sú nenapravitelné. KED SOM BOLA CHORá A MALA TEPLOTY A ZAPáLENé HRDLO, TIEž MI NOSILA KRéMEšE DO POSTELE, KTORé PRAVDAžE SKONčILI V ZáCHODOVEJ MISE. (Sorry za písmo, ale nechce sa mi to prepisovať)
Ako to myslíš že ti to robí naschvál? Povedz jej že s PPP sa nezahráva.

alpa

Timka nič v zlom ale tvoja mamina to vážne preháňa. Určite by si sa snou mala porozprávať o tom aký máš problém a aké to je vážne. Určite ťa pochopí, lebo pre matku neexistuje nič dôležitejšie ako zdravie svojho dieťaťa. Takisto by si jej mohla povedať že takéto stravovanie ublíži aj jej. Všetko čo si písala že čo navarila sú skryté jedy ktoré sa postupne ukladajú v tele a ničia vam imunitu, a ani by si neverila aký sú cukor a biela múka zákerné. Odporúčam naštudovať nejakú literatúru :-)

timka

som tu. Moja mama sa so mnou od vcera nerozprava, lebo som odmietla jest v pondelok jej vysmazane sisky a vcera zemlkovku. ale to by som sa s nou aj mohla pohadat, lebo v nedelu sme sa dohodli, ze nebude uz tolko varit (sme dve a vari pre 5 ale ja som to vzdy pojedla alebo vyplula) aby ma to nelakalo. a prosim 50 sisiek a 2 zapekacie misi zemlovky. tak nech si ich teraz niekomu daruje, vyhodi alebo sama je hoci 5 dni.
velmi sa cudovala vcera, ze ked dosla domov, nechybala 3/4 plechu ako inokedy. a okrem toho, som jej aj hovorila, ze 2 zeny nepotrebuju kazdy den kupit 15 rohlikov.

mira

pre:lucka Drahá Lucia! To čo píšeš,je veľmi zaujímavé,alebo skor choré? Neviem,koľko máš rokov,ale dúfam,že raz najdeš ten ideál ktorý ako vidím stále hladáš. Hladáš a skúšaš a skúšaš a hladaáš. položila si si niekedy otázku"DOKEDY" takto dalej vydržíš? Nešlo mi o to uraziť ta,ale pomoct. Ja mám 28 a nieco prežité,ale tie dni, ked som vyzerala ako kostra sú už chvalabohu za mnou.Myslela som si,že vyzerám perfektne,ale asi to tak nebolo,keď sa kazdy odo mna odvracal pohladom. Musela som nacret hlboko do svojej fantázie,aby som si uvedomila,že asi tak dobre nevyzerám,ako si to ja namyslam. a tie zdravotne tazkosti mi teraz nicia zivot. Mám 9.rocneho syna a chcem mat este jedno dieta,ale smola!!!! Mozno uz nikdy mat deti nebudem!!! Neprajem ti nic zlé,ale prajem ti silu vydrzat to. Preziť! Vela stasia.

mira

pre:lucka Drahá Lucia! To čo píšeš,je veľmi zaujímavé,alebo skor choré? Neviem,koľko máš rokov,ale dúfam,že raz najdeš ten ideál ktorý ako vidím stále hladáš. Hladáš a skúšaš a skúšaš a hladaáš. položila si si niekedy otázku"DOKEDY" takto dalej vydržíš? Nešlo mi o to uraziť ta,ale pomoct. Ja mám 28 a nieco prežité,ale tie dni, ked som vyzerala ako kostra sú už chvalabohu za mnou.Myslela som si,že vyzerám perfektne,ale asi to tak nebolo,keď sa kazdy odo mna odvracal pohladom. Musela som nacret hlboko do svojej fantázie,aby som si uvedomila,že asi tak dobre nevyzerám,ako si to ja namyslam. a tie zdravotne tazkosti mi teraz nicia zivot. Mám 9.rocneho syna a chcem mat este jedno dieta,ale smola!!!! Mozno uz nikdy mat deti nebudem!!! Neprajem ti nic zlé,ale prajem ti silu vydrzat to. Preziť! Vela stasia.

alpa

Čaute dievčatá, celý deň som nebola doma, tak píšem aspoň teraz predtým ako si pojdem lahnúť. Len chcem aby ste vedeli že na vás myslím a stále držím palčeky. Mimochodom tento deň bol menej úspešný ako ten včerajší, nechcem pôsobiť demotivujúco, ale zvorala som to. Takže začínam odznova, tak asi už stí krát. Ozvem sa este. pá

lucka

no neviem mira. ket som mala 15 a bola som strasne chuda a bola som stastna.teraz som pribrala a mam sa ovela horsie. a velkost 34?? nikdi. budem spokojna, az ket mi zacne bit velka 32.a..radsej sa budem zaoberat svojou hmotnostou ako mat 163 cm a 65 kg..