Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lioon

misha máš pravdu,zdravý človek ti skôr ukáže tu správnejšiu cestu..
rozdiel je v tom že ťa nemusí chápať..a niekedy potrebujeme aj to:aby nás niekto chápal..ale nakoniec či s kamoškou alebo bez kamošky,pomôcť si musíme aj tak najviac my sami..

misha

...a keď ty sa cítiš napr. ok, ona Ti začne hovoriť o jedle, čo jedla, o výčitkách....o svojich depkách..tá moja kamoška (má bulímiu) o ničom inom nehovorí, len o jedle! Keď chcem zmeniť tému ( čo ja ju mením stále), tak ona za pár sekúnd začne znova o jedle a depkách...Zdravý človek Ťa skôr naučí papať, než choré dievča trpiace rovnako ako ty..a zdravý človek Ťa aj skôr zobere medzi ľudí, do spoločnosti...

misha

timka, len Ti chcem povedať, aby si si našla radšej zdravé kamošky. Ja som tiež hľadala nejakú s PPP- aj som našla, bývame 12km od seba, ona je Češka..cítim, že to nie je takto dobré, keď sme obidve choré..a skôr Ti pomôže zdravý človek, ako chorý...a aj čo sa týka jedla.

alpa

No tak to si v pohode, lebo ja mám 17,1 a nemyslím si že som chudá. Ale už menej ani nemusím mať.
Nechápem ale že v čom spočíva ten blok že nevieš jesť normálne jedlá? Ked sa nebojíš že priberieš? Máš extrémne velkú chuť a bojíš sa prejedenia?

timka

ja nechcem chudnut mam BMI 20 a uz nemam ani cici ani rici a nozicky ako palicky
ja sa zivim väcsinou ovocim zeleninou a bielkovinami ale chcem sa naucit jest normalne varene jedla, aj prilohy aj dezerty ako norm. clovek