Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ja som si všimla ža ked celý den sa napchávam s ovocím a zeleninou a obcas niečo iba vyvraciam (nejaké sladkosti, a tak), že v pohode chudnem. Musím piť aj vela vody. To ovocie ako keby vyplavilo všetok tuk z tela. Sranda že?

timka

napisala som si zoznam cielov, ktoré musim dosiahnut,(resp. zmenit na svojich stravovacich zvykoch) aby som sa z toho vymotala. zatial sa mi ich nedari moc dodrziavat. zatial sa splnil len bol nevypluvat a bod viest si jedalne zaznami. aspon vydim ako miesam vsetko mozne

timka

ja vzdy vecer rozmyslam nad tym, ako dobre by bolo, keby bol niekto v mojej blizkosti s ppp a tiez sa snazil z toho vymotat. povzbudzovali by sme sa, skusali spolu tazke veci zjest, konzultovali by sme svoje pocity a tak ale nikto taky nie je (aspon o nom neviem)

timka

zacalo to len kalorickymi vecami. nakoniec som nad tym stratila kontrolu. tesila som sa domov, nakupila si 15 rohlikov pastetey + som si dala aj to co mama varila. proste 2 hodiny som furt len jedla a vypluvala. uz ani sladke jablka a mrky som nevedela zjest.
tez sa 2 tyzdne drzim, akurat len obcas nejaky hryz niecoho vyplujem cca 2 x za tyzden aj to iba vtedy, ked to uz mam v ustach a uvedomim si, ze to nesmiem, nechcem.
moj probl. je v tom, ze neviem jest z taniera lebo ked vidim, ktolko zjem, som z toho nervozna. a teraz ked chcem normalne jest a nevypluvat, tak sa bojim aj normalnych jedal co som si myslela, ze viem zjest.
ty mas bulimiu? nechce sa mi citat dozadu a napamatam si

alpa

Dobre, ale tvoja mama si myslela že si to jedla, nie? Inač toto je najzdravšia bulímia o akej som počula. Toto vlastne ani nie je bulímia. Poznám babu ktorá si takýmto spôsobom vychutnáva čokoládu. A to vyplúvaš len kalorické veci alebo úplne všetko? Ako to môžeš neprehltnúť?

timka

ale ja som to nejedla, zobrala do izby pozula vychutnala vyplula vyhodila. To je vlastne ta moja forma zmutovanej bulimie ktorou trpim. ale teraz to uz 2 tyzdne nerobim (az na male zakopnutia)

alpa

Ale veď to je absurdné že svojej dcére varí za štyroch a ona si dá jednu porciu. A este že je rada že to všetko zješ? Mala by ťa skôr napomenúť aby si už tolko nejedla lebo budeš mať neskôr problémy. Čo si o tom myslíš?

timka

moja mama ma len miernu nadvahu kvoli menopauze.
ona vari, ale sa z toho neprejeda. da si 1 alebo niekedy aj menej porcii a vzdy som to zlikvidovala ja. a teraz nevie pochopit, ze ked jej staci 1 tanier, mne preco nemoze stacit tiez. ona si uz zvyklad, ze som vzdy akoze jedla za 3-4 ludi.