:)to som rada.jogurt a pomaranč je nič,za hodinku ani nebudeš vedieť že si to zjedla..uvidíš,snaž sa teraz myslieť na hocičo iné,len nie na to že si jedla.ked sa ti podarí na to na chvílu zabudnúť a o takú hodinu sa pozrieš na hodiny uvedomíš si že ti to vytrávilo..mne to pomáhalo,tak som začala jedlu znova dôverovať..teraz ma už nikto nepresvedčí že za 3-4 hodiny nestrávim riadny obed..!(a to kedysi mala pocit že že mi rohlík trávi celý den)
miska, zacalo to priblizne v 19, do 26 som len prezivala, bol to kolotoc, ved si vies predstavit, no a teraz, po takmer troch rokoch, nastala kriza. mozno je to len vyventilovanie, neviem ako to mam nazvat.dufam ze to prejde spolu s mojou depresiou. no a ta poznamka, ze sa to da zvladnut ak sama chces??:)) to nie, sama to nezvladnes, to mi ver
lioon, ja som teraz sama doma...nevraciavam, ale práve ma tiež pochytila taká myšlienka...ale sedím radšej tu...beží čas...než sa rozmyslím niečo zlé spraviť, už budú naši aj doma..už to predlžujem dobrú hodinu..a to som zjedla jogurt a pomaranč. Neviem, čo ma to napadá..ale teraz mi Tvoje slová prišli vhod:-) Ďakujem.
ja viem je to ťažké,ale ja aj ked sa ešte dakedy prejem nejdem to vyvracať..aj ked som vždy vtedy na seba nahnevaná poviem si,že ked som toho dokázala tolko pojesť tak to dokážem aj stráviť..a ked ma z toho bolí brucho odrádza ma to od dalšieho prejedania..už sa neutešujem myšlienkou že to vyvraciam a bude dobre..dopredu viem že to nevyvraciam(aj ked niekedy mám chuť,ale neurobím to)a rozmyslím si, či mi to za bolavé bruško stojí..jasné že nestojí..:)
vies, ono sa to lahko povie, posledny krat. vies ze je to ako zavislost, nieco ta nuti urobit to znovu a znovu... ja som momentalne v hroznej depke a vygrcat sa je pre mna bolo ako mat sex po desiatich rokoch, ale bez orgazmu. to je ale ironia, ze.chces to znovu a pritom vies ze to nestoji za to.ved uvidim.
misha,mám 20 rokov.Neviem či sa to dá nazvať diétou,ale mám nejaké zdravotné problémy kvôli ktorým by som sa mala vyhýbať sladkému,mlieku,ťažkým jedlám a tak..no nie vždy sa mi to darí..:)mám rada sladkosti:)ale pápám 5 krát denne také normálne porcie..
abcxyz,bolo to posledný krát!Ked si povieš že bolo,tak bolo.Ja ked som sa pokúšala z toho dostať,hovorila som si to asi aj každy den ..že to bolo naposledy..a raz to tak naozaj bolo..