abcxyz: chcela som sa s tebou spojit cez ICQ ale nedala si mi povolenie, tak ti pisem sem.
to ze si vcera podlahla svojmu choremu pudu bez ako prilezitost ako sa z toho ponaucit. teraz si vydrzala bez vracania napr. 2 mesiace, nabuduce skus vydrzat 3 a tak to zvysuj az budes na 50 rocnych pauzach
miska: mnohy si myslia, ze keby byvali sami, tak sa z toho dostanu. u niektorych to zabera u niektorych nie. Podla mna u teba by to bolo len horsie, lebo napr aj vcera ked si bola sama doma si mala nutkanie dat sa na B.
inak som rada, ze si vcera aspon nieco jedla, aj ked to bolo uboho malo. co do kvality aj do kvantity
natty: uz som ako ty. vcera o pol 9 ma chytil taká unava, ze som lahla do postele a za par sekund som bola v kome. zobudila som sa asi o polnoci. tak hlboko som spala, ze za tie 3 hodiny sa mi nic nesnivalo, a ani som sa nepohla. uplne som bola strpnuta. a pritom som posledny tyzden normalne spala
hej, lenže niekedy to potrebujem, proste sa dobre prejesť, a ked viem že druhý to o mne vie , znervôznuje ma to a bojím sa že mi to prekazí. Ja viem že takéto myslenie je demotivujúce a nekorešponduje to s radami ktoré vam davam, ale potrebujem sa niekomu zdôveriť.
Alpi, nie, chorá nie som..A na tú prechádzku ASI pôjdem, fakt sa bojím, že "to" pôjdem skúšať...neviem prečo ma to láka, ale začína to zasa silnúť...len 2x sa mi prechádzať nechce:-(...a na cvičenie sa necítim:-(