Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

abcxyz

timka, omylom som ta zamietla na icq, nebolo to narocky.
ja som choremu pudu podlahla po vyse dvoch rokoch, nie mesiacoch. pocas prvej diety, ktoru som vydzala drzat skoro dva tyzdne. ja si myslim ze to svoje obdobie uz mam za sebou, len ma to nuti vyuzit moje stare skills :/

gabina

mishka: pyžamové dni sú fasa.-) Máš krízu? Neodpísala som Ti naposledy na sms ale môj názor je: ak nám niekto nakladá viac, ako unesieme, musíme sa ozvať. Ak si z nás niekto robí žažné kone, musíme sa postaviť na zadné. Ak si niekto myslí, že sme hlúpe deti, čo nevedia narátať do troch, tak im ukážme, že vieme. V najhoršom prípade si pohneváme pár ľudí ale nášmu svedomiu uľavíme. A naše zdravie je prvoradé. Nič iné nie je dôležitejšie...

tina

Ahoj vsetci, mala by som jednu velku prosbu na vsetkych, co budu ochotni. Pisem diplomovu pracu - Krizova intervencia pri poruchach prijmu potravy - a potrebujem este niekolko rozhovorov. Ktokolvek z vas, kto ma poruchu prijmu potravy /akukolvek/ a je ochotny, napiste mi, prosim, na mail - shikeska@gmail.com, polozila by som vam niekolko otazok. Je to anonymne, takze sa nemusite nicoho bat. Potrebujem to dost surne, takze uvitam vsetky ohlasy. :) Najlepsie by bolo, keby ste sa ozvali taki, ktori chodite do poradne, prip. sa liecite u psychiatrov. Budem vam velmi vdacna... :)

iris.

mishi,vykendujem s rodinou,nejako sa nas tu nazbieralo viac a stale doma, takze ak je vietor, ani o tom neviem...ale co pozeram,tak nie je a nasi vravia,ze ani nebol. a ty ako?