Bulímia,anorexia

betka20

boze zase som vsetko pokazila.ziadne vracanie len som si dala troska viac ako som planovala.poviem nechcem to urobit pretoze som silna ja tomu odolam... a ze chvilu to uz mam v hube.co mam robit.
alternativa: nie uz jej nic nebudem hovorit povedala som jej ze nech nekupuje biele pecivo a sladkosti pretoze ma to laka prejest sa.ale co sa stalo? nic iba k bielemu pecivo pribudlo cierne.sladkosti kupi ale ukryje ich. ale co mam s toho ked viem kde ich ukrya?a ona vie ze viem o nich.uz nic jej nepoviem

Alternativa

Natty,
postupne budes vidiet, citit, ako sa Ti skvalitnuje Tvoj kazdodenny zivot. PPP je len dosledok cohosi v zivote, k comu ste pristupili akosi nie celkom podla toho, ako bolo treba :o(.VZDY sa to da zmenit, nikdy nie je neskoro. Psychologicka Vas takto bude usmernovat. Tu tvrdu makacku za Vas musite ale odviest len Vy same. Vyborne, drz sa svojich predsavzati.
Betka20,
a co keby si si sadla s maminou o poprosila ju o malu upravu v stravovani rodiny? Vysvetli jej, ze Tvojim cielom nie je nabrat kila, ale BYT ZDRAVA. A k tomu okrem zdraveho pohybu, priatelov, konickov, pohladkania, laskaveho slova ako aj niekedy laskyplneho prefackania na "prebudenie" potrebujes velmi dolezitu ZDRAVU vyzivu. Mamina to urcite prijme, zamysli sa a ak aj nie hned, tak postupne zacne praktizovat vo Vasej kuchyni.
Mishka,
tak velmi by som Ta chcela teraz tak milo, altiovsky "prefackat". NIKDY nie je neskoro. Vies, poznas moj nazor : chod ku psychiatricke, urcite najdete pre Teba vhodnu cestu. Porozpravaj sa o liecbe doma s maminou. Si mudra, inteligentna babenka, aj Ty tu PPP dokazes zdolat, urcite. Drz sa, vela ludom na Tebe predsa zalezi. Musi zacat konecte zalezat Tebe na sebe samej. Tak makaj, Mishka, oplati sa Ti to do dalsich 100 rokov zivota.
Pekny den, dievcata.

palinnna

Ahojte, baby! Ako sa mate? Mam jednu otazku, pretoze so mnou to ide akosi dolu vodou. Uz mam asi aj paranoju, pretoze zo vsetkych stran pocujem len take chichi, ze aka som strasne vyziabnuta. Ale ja to nechapem, bulimiu mam uz pekne dlho a hmotnist som mala vzdy priblizne rovnaku, az normalnu, no teraz sa tato konstantna krivka zmenila na klesajucu a nechapem, ved nerobim nic ine...Neviem, nechapem...

vyziabnuta

STE TUCNE A HRATE SA NA OSPRAVEDLNENIE OBEZITY,JEDNODUCHO SA SNAZTE BYT VO SVOJEJ KOZI AUDRZUJTE HMOTNOST V NORME,PPRROOSSIIMM

iris.

natty,super!! ty si zivy priklad pre nas vsetkych,ze treba zacat konat.mozno kazda zacne inde,ale dolezite je zacat.
mishi,ako to? nenapisala si mi na tie ciselka...ale ja som vacsi darebak!! dlzim ti milion mailov!! a hlavne dobrych rad, podpory,ake si mi dala ty. citam o tych oblickach od teba a viem,aka si velmi sikovna.kedy ti to ja budem mat moznost vratit??
pekny vecer vsetkym....idem si aj ja dat cokoladku alebo kapucinko na zahriatie.