Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

ahojte.. prave som dosla od psychologicky.. celkom mila teta, taka kamaratska, vysmiata... a navyse som sa dozvedela, ze byva asi o bytovku vyssie ako ja, a ze ked budem mat daco na srdci, mozem jej crn, a hocikedy sa za nou aj domov zastavit.. no a ako to prebiehalo...
...bola pri mne aj moja kamoska doslova ma drzala za ruku, citila som sa tak lepsie.. povedala som tej pani vsetko (aspon myslim), trosku som si poplakala, a aj kamoska.. ono vlastne, ta pani ani nieje psychologicka co sa zameriava na ppp ale ma s tym uz nejake skusenosti s takymi dievcatami... ale zatial mi to snad bude stacit.. najskor som sa "rozkecavala" hlavne ja.. a potom ona.. pekne veci mi povedala, take do duse.. strasne mile to bolo.. aj sa vo mne nieco pohlo asi... tak asi tak... nebolo to take strasne ako som si myslela... som sa bala ze prve co mi bude odporucat bude povedat to nasim, ale ani ee.. je to len na mne.. vsak to tu aj vacsina z vas hovori... nabuduce si vraj napiseme plan ako mam spravne papat, ako mam riesit svoje depky... tak ja len dufam, :) ze toto moje uz skoro 2 tyzdnove "abstinovanie" bude pokracovat...
... no tak.. ked si citam znova co som napisala prave mi to mierne nedava hlavu-patu :)) .. asi preto ze sa mi klepu trosku ruky od zimy...

mis.

Alti, liečbu som nezahájila, už som tu písala, že som to vzdala, už to nemá cenu, už som unavená stále padať, vstávať, padať, vstávať a stále dokolečka..už nie...A k tomu všetkému som teraz jak tučné prasa..nenažrané tučné prasa...špekaté....sádelnaté..
Iriska,
si hotový odborník!!!!
All,
čo si myslíte o tom, keby človek s PPP užíval pred záchvatom prejadania sedatíva?

iris.

betka, to je super, ze si to povedala. ber to ako krok cislo jeden,ktory ma aj ucinok, odvtedy si nevracala. este popracovat na zmene postoja k vahe,telu ci vyzoru...to je jedno,ako to nazveme a vydrzi ti to. motivaciou u kazdeho moze byt nieco ine,ale ide o to,aby si sa dopracovala k tomu,ze to budes chciet aj ty,a hlavne kvôli sebe!!
ozaj,skus si hovorit,ze si pekna a ze schudnes aj bez vracania, a uvidis,bude sa ti darit lepsie. uz sme to tu kedysi pisali,ze co si myslis,tak tak sa citis,aj telo tak reaguje. a ty si pekna...aj hmm ti to kedysi povedal. takze si nenahovarajme hluposti a klamstva,ked sme nadherne a rozumne babenky! a ak vyhrame same nad sebou, hoci aj v tomto probleme,tak je to dalsie velke + k nasej osobnosti. malokto to moze o sebe povedat, a uz vobec nie ten,kto nikdy na nicom nepracoval.kazdy uspech,boj,problem a jeho vyriesenie nas posuva dalej,a robi hodnotnejsim nase vnutro!! kto sa v nicom nepotrebuje zlepsovat,tak ten je velmi daleko od hodnotnej osobnosti!
betka,tebe sa v tom bude darit aj nadalej.ver si,a pojde to!! a ak este nieco bude,co ti moze pomoct,tak vyuzi aj to. podpora je dôlezita vec,ale hlavne si ver.
inak,este jedna myslienka. niektori ludia hovoria,ze kvoli sebe nevedia zmenit nic vo svojom zivote,ale kvoli druhym to dokazu urobit.to je ich najväcsia motivacia. a su druhi,co kvoli inym nieco zmenia,ale nie nadlho,lebo necitia oni sami,ze to tak chcu. neviem,mozno je pravda aj jedna aj druha,a je tam mala nadej,ze aj ini mozu byt dobrou motivaciou. ja osobne by som skombinovala oboje,aby to bola tutovka.
moj laicky nazor.

betka20

iriska a ostatne ahojte, ako samate?
ja sa mam celkom dobre od vtedy ako som to povedala rodicom nevraciam.ale zistila som ze nevraciam nie pre seba ale pre nich.od vtedy sa nic nezmenilo stale mama kupuje biele pecivo a vssetko tak ako bolo.no jem teraz uz ovela menej.a ked niekedy zhresim tak je vecera a olovrant ovela mensi.cvicim.viem len tolko ze keby to nevedeli rodicia vracala by som stale.pretoze oni mi veria a preto nevraciam ale co bude dalej??

iris.

presne tak,ako pisete obidve, alti, natty. to sedenie je hlavne o tom,aby sa prislo na to,co je zakladny problem,co to sposobilo a potom,aby si to riesila alebo aspon zmenila pohlad. slzy, ak budu,tak tam patia.kazdy druhy clovek vraj pri psych.place! ja by som asi iba plakala.
natty,je to v tebe,a vntora sila,viera pohne aj svetom :))) len sa treba nevzdavat a ist po krockoch,ci krokoch!

alti

Kazda mate ten prepotrebny zazrak v sebe, dievcata, verte mi. Iris. to presne vystihla. U psychologicky sa na nic Natty "nehraj". Ak Ti vyhrknu slzy, je to OK. Nechaj ich volne tiect, rozpravaj, nic nezatajuj a pocuvaj...hovor o tom, co citis...Jedno sedenie nic neznamena, ale vsetky spolu Ti budu pomaly pomahat hladat riesenia v zivote. Psycholog nie je o PPP, ale o zmene postoja k Tvojmu zivotu, k sebe samej. Drzim palce, Natty
Mishka,
ako sa mas? Verim, ze si zacala liecbu pomocou odbornikov. Daj vediet

natty

iriska.. vsak jaa viem, ze to zalezi len na mne... ale vsak, snad pomoze sa aspon trosku vykecat. Ale ide tam so mnou aj jedna kamoska, rada by som ju mala pri sebe vtedy ked tam budem.. sice neviem ci je to mozne, ci to dovolia, lebo asi budem mat dost strach tam byt prvy krat sama.. no vsak uvidime, co bude :)) potom vam to tu zreferujem :) ... a co ty iriska? Ako sa citis? oblicky uz oki?

iris.

natty,ahooj.zazraky mozno nebudu,len ty ten zazrak mozes urobit,lebo sa tyka tvojho postoja. takze dôlezite je dobre si vypocut,povedat pravdu a nic ine len pravdu o tvojich postojoch, pocitoch, jedeni...a potom urcite vyskusat, co poradi!! nie hned odsudit,ze ti to nepomoze. pozitivny postoj k vyzdraveniu je zaklad, aby si vyzdravela.
ani nevies,ako sa tesim,co nam napises o tom,ako to prebiehalo,co poradila :)))

natty

ahojte slniecka... Konecne som doma z bratislavy... dneska o pol stvrtej mam "rande" s psychologickou... uvidime co, kde, ako, jak... ale necakam moc zazraky :) ... tak snad este stihnem dovtedy pocitat co ste tu cez vikend popisali :))

kissable

pre cindyy
pro ana stranky nic neriesia. z vlastnej skusenosti ti mozem povedat, ze ti NIC nedaju. nezmyselne tipy a triky v tebe budu zivit cosi chore a pomylene..
ak trpis ppp, radsej nevstevuj fora ako je toto. tu sme vsetky na jednej lodi - hladame riesenie ako z toho von, liecime si svoje rany, hovorime o tom, ako sme opat nesplnili svoje predsavzatia.
ak ppp nemas, nehladaj pro ana stranky. naockuju ti do podvedomia nieco zle, coho sa len tazko zbavis. obrazky vyziabnutych dievcat a pod nimi komentare "fuj, som tucna.. " ti mozu nespravne ovplyvnit vnuimanie svojho tela..
takze, koniec patraniu po pro ana strankach.