betka, to je super, ze si to povedala. ber to ako krok cislo jeden,ktory ma aj ucinok, odvtedy si nevracala. este popracovat na zmene postoja k vahe,telu ci vyzoru...to je jedno,ako to nazveme a vydrzi ti to. motivaciou u kazdeho moze byt nieco ine,ale ide o to,aby si sa dopracovala k tomu,ze to budes chciet aj ty,a hlavne kvôli sebe!!
ozaj,skus si hovorit,ze si pekna a ze schudnes aj bez vracania, a uvidis,bude sa ti darit lepsie. uz sme to tu kedysi pisali,ze co si myslis,tak tak sa citis,aj telo tak reaguje. a ty si pekna...aj hmm ti to kedysi povedal. takze si nenahovarajme hluposti a klamstva,ked sme nadherne a rozumne babenky! a ak vyhrame same nad sebou, hoci aj v tomto probleme,tak je to dalsie velke + k nasej osobnosti. malokto to moze o sebe povedat, a uz vobec nie ten,kto nikdy na nicom nepracoval.kazdy uspech,boj,problem a jeho vyriesenie nas posuva dalej,a robi hodnotnejsim nase vnutro!! kto sa v nicom nepotrebuje zlepsovat,tak ten je velmi daleko od hodnotnej osobnosti!
betka,tebe sa v tom bude darit aj nadalej.ver si,a pojde to!! a ak este nieco bude,co ti moze pomoct,tak vyuzi aj to. podpora je dôlezita vec,ale hlavne si ver.
inak,este jedna myslienka. niektori ludia hovoria,ze kvoli sebe nevedia zmenit nic vo svojom zivote,ale kvoli druhym to dokazu urobit.to je ich najväcsia motivacia. a su druhi,co kvoli inym nieco zmenia,ale nie nadlho,lebo necitia oni sami,ze to tak chcu. neviem,mozno je pravda aj jedna aj druha,a je tam mala nadej,ze aj ini mozu byt dobrou motivaciou. ja osobne by som skombinovala oboje,aby to bola tutovka.
moj laicky nazor.