Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis.

iriska, ja už nechcem...a tiež nechcem, aby ste ma s Alti presviedčali...proste je koniec, a chcela by som, aby ste to rešpektovali...A nepísali mi stále to isté...keď som sa chcela uzdraviť, vtedy by to pomohlo určite, ale teraz....keď je aj doma všetko posrané (pardón)...nemá to význam....ale ďakujem.

mis.

iriska, áno, prečítala som si aj tú prvú vetu, len som na ňu nechcela odpovedať:-(....viem, že to bude odomňa hnusné..mám Ťa rada, veľmi Ťa mám rada, ale ty si len virtuálna...a odpoveď je: nie:-(...prepáč prosím:-(...

iris.

ojooooj, betka.tak si ma prekvapila :)) nevadi,ved to bolo zlyhanie po dllhom case.to sa stava aj velkym a bohatym ludom :)))
dôlezite je,ze od tej chvile,ako si vysla z wc pokracuje dalej.a znova to bude o kus lepsie.
aj mishy sa to tyka, ok? je to jedno,co si myslis,o tom,aka si ze to nedokazes.dokazes,lebo ak to budes moc chciet,ak sa budes snazit a budes si verit.mozno treba zmenit nejake okolnosti,postoje.
mas odo mna tu zabku mailom???

iris.

ani mna nemas, misha? a betka?
jaaaaaaaaj!
betka, to je tiez pokrok,moja,ze napriek tomu,ze si zjedla viac,si nezvracala. to je velmi dobre!!
mishi,tu cok.si kupila?

misha

Alti, ja sa k tomu vyjadrovať už nechcem..:-(...
...doma máme dusno...nemôžem to tu už vydržať, nemôžem jesť...nemám ani jedného človeka, kvôli ktorému by som sa chcela vyliečiť...ale vlastne mi to ani nevadí...
iriska, ďakujem za raňajšiu podporu..