Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

ivica

Ahojte dievcata, ako sa dnes mate? AJ u vas je take skarede pocasie? Tu je uplne aprilove pocasie, prave je tu tma a burka, pred chvilkou este svietilo slniecko. Iriska, ako sa mavas? Natty, Betka a ostatne, dufam, ze sa drzite.

kaja1412

mam anorexiu a vzdy ked som u tety tak ma napchava no moj zaludok to tazko travi aj ked dlho prezuvam pomohli by ste mi niekto s timto problemom prosim:(

tina

Ahoj vsetci, mala by som jednu velku prosbu na vsetkych, co budu ochotni. Pisem diplomovu pracu - Krizova intervencia pri poruchach prijmu potravy - a potrebujem este niekolko rozhovorov. Ktokolvek z vas, kto ma poruchu prijmu potravy /akukolvek/ a je ochotny, napiste mi, prosim, na mail - shikeska@gmail.com, polozila by som vam niekolko otazok. Je to anonymne, takze sa nemusite nicoho bat. Potrebujem to dost surne, takze uvitam vsetky ohlasy. :) Najlepsie by bolo, keby ste sa ozvali taki, ktori chodite do poradne, prip. sa liecite u psychiatrov. Budem vam velmi vdacna... :)

iris.

hned by som bezala po tvoj caj.to v rodine...tazko nieco povedat.jedno je zle,ze vlastne nemas normalne podmienky,ake by mali v rodine byt...neviem si to predstavit mat tu osobu stale doma.ale teraz uz asi nikde nic nie je celkom normalne,takze sa s tym treba naucit zit...bud riesit,rozpravat,ak to ide,alebo si vybudovat svoj sposob,ako sa niektore veci nebudu osobne dotykat teba a ovplyvnovat ta.tvoje postoje...jednoducho aby ta neformovali..hlavne v tom negativnom.
viac v maily.ale dnes nie.hnevam sa na seba,ze som taka lenivka leniva.mam sa co od teba ucit,mishi.vzdy mi napises krasny dlhy mailik a ja nic :((

mis.

iriska, ja mám navarený jablkovo-škoricový, dáš si z tohto čajíku radšej?..pošlem koľko len chceš...a doma lepšie není, ale čo už...už nech je po mne....U nás nesnežilo, ale každých 5minút pršalo...aprílové počasie...také šibnuté..

iris.

...aspon na tych nasich reciach vidis,ze ta mame radi.a my vidime,ze aj ty nas,lebo nam stale pomahas. uz je lepsie? a aj doma?
u nas dnes snezilo!tak som sa tesila na jar.

iris.

uz si citam,co si pisala.vies,ja pisem trochu pomaly,takze znovu precitas to,co nechces.ale to je len moj nazor.sama rozhodujes o svojom zivote,buducnosti...takze respektujeme ta!!!

iris.

z jednej strany to je dobre,ze nie ;)
nie som dôlezita ja,ale ty!kvoli tebe to urob a pôjde to!ja som len virtualna :))) je to tak.a napriek tomu ta tiez mam velmi rada,mojko a verim,ze raz sa tak rozhodnes...kvoli sebe,samozrejme. a potom vyrazime na lyzovacku a to uz nebudem len virtualna!
varim caj...mam taky zly,ale ked nie je iny,tak aj ten je dobry.date si so mnou?